Larry Cohen in Romania 2014 by Parentime

Sharing is caring:

In luna mai va invit la un nou eveniment marca Parentime, al carui invitat special este renumitul psiholog specializat in interactiunea prin joc Lawrence Cohen, PhD.

“Atelierele de parenting” este un eveniment dedicat parintilor si specialistilor ce lucreaza cu copii, ce reuneste specialisti romani si internationali, in incercarea de a oferi cat mai multe informatii legate de copil si copilarie.

Frici, framantare, joc si relaxare” este motto-ul celor 5 zile de ateliere si conferinte. Informatii despre inscriere, program si taxa de participare gasiti pe site-ul evenimentului Ateliere de parenting sau pe Pagina de FB dedicata.

slide2

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Legenda lui Percival
  Sharing is caring:

  Percival era un baietel care traia cu mama lui Inima Trista  in padure, departe de civilizatie. Inima Trista si-a pierdut […]

  Sharing is caring:
 • Program MiniArtShow 27-29-30 martie
  Sharing is caring:

  Joi 27 martie-Bucuresti  Mall 17:30 “De-a culorile”-atelier de stimulare senzoriala-10-24 luni Jocurile din  acest atelier au fost gândite si alese […]

  Sharing is caring:
 • Cum puteti afla raspunsul la orice intrebare despre celulele stem
  Sharing is caring:

  Cand am nascut eu (ambele dati), am fost evident intrebata daca vreau sa recoltez celule stem. Iar eu evident, am […]

  Sharing is caring:
 • Modului de gândire al unui copil mic
  Sharing is caring:

    1. Gândirea lui este egocentric?. Cu cât un copil este mai mic, cu atât este mai pu?in con?tient de […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*