Larry Cohen in Romania 2014 by Parentime

In luna mai va invit la un nou eveniment marca Parentime, al carui invitat special este renumitul psiholog specializat in interactiunea prin joc Lawrence Cohen, PhD.

“Atelierele de parenting” este un eveniment dedicat parintilor si specialistilor ce lucreaza cu copii, ce reuneste specialisti romani si internationali, in incercarea de a oferi cat mai multe informatii legate de copil si copilarie.

Frici, framantare, joc si relaxare” este motto-ul celor 5 zile de ateliere si conferinte. Informatii despre inscriere, program si taxa de participare gasiti pe site-ul evenimentului Ateliere de parenting sau pe Pagina de FB dedicata.

slide2

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*