Pentru prima data in Romania, Dr. Laura Markham, la Conferintele Totul despre mame. La final avem concurs.

Pentru prima data in Romania, Dr. Laura Markham,  fondatorul www.ahaparenting.com si doctor in psihologie clinica va sustine 4 conferinte despre urmatoarele subiecte de interes:

 • “Parinte linistit, deci copii fericiti”
 • “Creste un copil inteligent emotional”
 • “Parinti linistiti, frati fericiti”
 • “Parenting linistit, mindfulness si autocontrol”

Dr. Laura Markham este cunoscuta si apreciata in lumea intreaga pentru abordarea ei personala care pune accent pe legatura dintre parinte si copil. Sfaturile ei se adreseaza tuturor parintilor, atat celor care au bebelusi dar si celor care au copii adolescenti.

„Sunt onorată și fericită că voi vizita România în luna noiembrie. Aștept cu nerăbdare să aflu care sunt provocările cu care se confruntă părinții români și ce greutăți întâmpină ei în procesul de creștere a copiilor. Sunt încântată că le voi putea împărtăși metoda mea de parenting blând și că îi voi putea ajuta să își schimbe și să își transforme în bine relația pe care o au cu copiii.”, a declarat dr. Laura Markham.

Conferintele vor avea loc in 14 si 15 noiembrie si fac parte din seria de conferinte Totul despre mame.

Evenimentul se adreseaza atat parintilor dar si specialistilor care isi doresc sa gaseasca cele mai blande dar totodata eficiente metode pentru a indeparta cei trei “inamici” ai fericirii: Tipatul, cearta si pedeapsa, si sa le inlocuiasca rapid cu cei mai buni “prieteni”: Conectarea, echilibrul si bucuria.

In cadrul conferintei vom putea afla:

 • Cum sa ne ghidam copiii pentru a vrea sa coopereze, fara sa fie nevoie sa apelam la tipete, amenintari sau pedepse;
 • Cum dezvolta copiii respect de sine, rezistenta la stres si atasamente, nu codependenta;
 • Cum sa gestionam conflictele dintre frati si sa ii ajutam sa devina prieteni pe viata
 • Cum sa inlocuim tipetele cu conectarea;

 AfisA3

Va astept la acest eveniment in premiera in Romania si pentru ca la sfarsitul ei vom sti sa folosim cele mai potrivite unelte sa ne transformam starea de spirit atunci cand ceva ne dezechilibreaza. Vom primi ghiduri de interventie, sugestii de jocuri, si mai ales de sprijin. Ne vom simti inspirati sa construim un plan de schimbare de durata a vietii de familie.

Mai multe detalii despre conferinta puteti afla pe Pagina Totul despre mame. Pentru inscrieri accesati direct sectiunea dedicata.

Am si cateva surprize pentru voi. Este vorba de cateva concursuri ce vor avea ca premii invitatii la conferinta, un pachet de carti de parenting editate de Totul despre mame, reduceri speciale pentru cititorii blogului Meseriadeparinte.ro, precum si multe alte surprize.

Daca vreti sa castigati una dintre cele 3 invitatii puse la bataie in cadrul Primului concurs, tot ce trebuie sa faceti esta sa incarcati o poza care sa exprime “Cum arătați voi fericiți”. Toate detaliile concursului le gasiti aici sau click pe poza de mai jos.

Ca sa fiti la curent in timp real cu toate acestea nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

famile fericita

Despre TOTUL DESPRE MAME:

Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații testate din sfera parentingului. Pe TOTUL DESPRE MAME părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, platforma noastră jucând, în același timp, și rolul unui mijloc de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențială de cunoștințe verificate și testate.

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “Pentru prima data in Romania, Dr. Laura Markham, la Conferintele Totul despre mame. La final avem concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*