Un nou film Disney are premiera pe 19 septembrie

O noua productie a celor de la Disney promite sa fie succesul acestei toamne in materie de filme pentru adolescenti si nu numai. Este vorba despre o poveste care readuce in prim plan basmele clasice cu zane dar care este transpusa intr-o idee contemporana, muzicala, despre provocarea de a fi pe masura asteptarilor parintilor si prietenilor.

In film ii intalnim pe  Mal (fiica lui Maleficient), Evie ( fiica mamei vitrege din Alba ca Zapada), Carlos (fiul Cruellei de Vil) si Jay (baiatul lul Jafar, hotul din Aladin). Acesti urmasi sunt la fel de rautaciosi ca parintii lor si din acest motiv au fost inchisi timp de 20 de ani pe Insula Pierdutilor.

descendentii

Acestia insa sunt iertati de catre Ben (fiul Frumoasei si al Bestiei), care in momentul in care preia tronul regatului le ofera sansa de a-si rascumpara greselile. Pentru aceasta, le permite sa intre in regatul idilic Auradon si sa mearga la scoala alaturi de urmasii adolescenti ai Zanei Nase, Cenusaresei, Frumoasei Adormite si Mulan.

Pe masura ce filmul ruleaza, fii si fiicele raului ii intalnesc pe copiii buni din Auradon si putem vedea cum apar teme despre responsabilizare, despre increderea in sine, libertatea de a alege, gasirea frumusetii interioare, dreptatea si emapatia.

Pe 19 septembrie, la ora 11:30 va avea premiera filmul Descendentii, la Disney Channel, dedicat copiilor, adolescentilor si familiilor lor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *