Un nou film Disney are premiera pe 19 septembrie

O noua productie a celor de la Disney promite sa fie succesul acestei toamne in materie de filme pentru adolescenti si nu numai. Este vorba despre o poveste care readuce in prim plan basmele clasice cu zane dar care este transpusa intr-o idee contemporana, muzicala, despre provocarea de a fi pe masura asteptarilor parintilor si prietenilor.

In film ii intalnim pe  Mal (fiica lui Maleficient), Evie ( fiica mamei vitrege din Alba ca Zapada), Carlos (fiul Cruellei de Vil) si Jay (baiatul lul Jafar, hotul din Aladin). Acesti urmasi sunt la fel de rautaciosi ca parintii lor si din acest motiv au fost inchisi timp de 20 de ani pe Insula Pierdutilor.

descendentii

Acestia insa sunt iertati de catre Ben (fiul Frumoasei si al Bestiei), care in momentul in care preia tronul regatului le ofera sansa de a-si rascumpara greselile. Pentru aceasta, le permite sa intre in regatul idilic Auradon si sa mearga la scoala alaturi de urmasii adolescenti ai Zanei Nase, Cenusaresei, Frumoasei Adormite si Mulan.

Pe masura ce filmul ruleaza, fii si fiicele raului ii intalnesc pe copiii buni din Auradon si putem vedea cum apar teme despre responsabilizare, despre increderea in sine, libertatea de a alege, gasirea frumusetii interioare, dreptatea si emapatia.

Pe 19 septembrie, la ora 11:30 va avea premiera filmul Descendentii, la Disney Channel, dedicat copiilor, adolescentilor si familiilor lor. 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*