Daca aveti conturi la ING, verificati platile facute in weekend. Multe dintre ele au fost dublate si trebuie sa cereti sa vi se restituie banii.

Tocmai am vrut sa fac niste plati din contul ING si am avut surpriza sa constat ca internet bankingul nu functioneaza. Am cautat informatii, sa vad daca e doar de la mine si m-am linistit pentru ca eu ma numar printre cei norocosi: pentru ca nu am facut plati in weekend, am toti banii in cont.

Nu acelasi lucru pot sa-l spuna cei care au platit facturi sau cumparaturi in weekend: ING s-a gandit sa le faca o mega surpriza si le-a dublat fiecare plata.

Multi dintre clientii ING Bank au constatat astazi ca din conturi le lipsesc de doua ori mai multi bani decat au cheltuit sambata si duminica, folosind cardurile emise de banca. Toate operatiunile realizate in aceasta perioada au fost procesate de doua ori, o problema despre care banca spune ca este “generala:, ca lucreaza cu prioritate pentru rezolvarea ei, dar pentru care nu ofera un raspuns clar clientilor care intreaba cand isi vor vedea banii inapoi in cont.

Conform informatiilor din online, unii clienti au inceput deja sa primeasca alerte din parte ING in care sunt anuntati de aceasta problema si asigurati ca situatia va di reglata pana seara.

O parte dintre clienți ING pot vedea dublarea unora dintre tranzacțiile realizate în weekend. Situația a fost cauzată de o eroare operațională în care fișierele de tranzacții au fost încărcate de două ori. Lucrăm la remedierea situației și la returnarea sumelor în conturile clienților în cel mai scurt timp posibil“. – comunicat ING

Call center-ul sucursalei din Romania a bancii este blocat de apelurile clientilor care incearca sa obtina informatii despre situatia banilor personali.

ING Bank nu a anuntat pana acum oficial incidentul, dar raspunsurile oferite celor care solicita explicatii pe pagina de FB arata ca problema este cunoscuta si ca tranzactiile dublate vor fi automat reglate dupa remedierea acesteia.

O problema similara de dublare a platilor a avut loc in luna august, iar in urma cu o saptamana sistemul HomeBank a fost nefunctional mai mult de o ora.

Verificati-va conturile si semnalati cat mai curand bancii daca ceva este in neregula!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *