Ziua 2. Coafura rezista!

Sharing is caring:

Picioarele mai putin :).

Am avut o saptamana grea in care de-abia am mers, era imposibil sa pun calcaiele in pamant. Marele meu noroc in toata povestea asta, a fost vremea care a tinut cu mine si mi-a permis sa port tocuri. Totusi a fost destul de dificil, daca ati vazut pe cineva tarsaind niste tocuri de 10, eu eram :). Dar important este ca am putut sa ma deplasez altfel decat in genunchi, asa cum mi-as dorit:).

De miercuri am reusit sa calc cu toata talpa dar tot am schiopatat pana vineri cand lucrurile au revenit la normal. Stiu ca nu trebuia sa fac o pauza atat de mare, si ca in caz de febra musculara cui pe cui se scoate, dar nu am reusit sa ma lupt cu durea si sa o inving. Marea mea realizare a fost ca am ignorat-o :).

Iata-ma dupa o saptamana, vesela si zambitoare, cand deja am scapat de panica “eu pot sa alerg doar 10 metri si pe urma am nevoie de resuscitare” sau “ce ma fac, o sa rada lumea de mine ca dau din maini ca aia care se ineaca”.

M-am echipat corespunzator, mi-am adus aminte sa-mi iau si castile ca sa ascult muzica, si astfel alergatul a fost mult, mult mai usor. Am avut aceeasi distanta, parcursa cu mai putine pauze.

Cateva exercitii si multe priviri admirative din partea celor care se plimbau prin zona au facut speciala o dimineata, altfel obisnuita, de duminica :).

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • What happens in Vegas stays.. on Facebook!
  Sharing is caring:

  Am inceput saptamana in forta, cu conferinta “Comunicarea Instrumentelor Structurale – principii și strategii” . Da… stiu….  nu o sa insist pe […]

  Sharing is caring:
 • Au inceput inscrierile. Impreuna “Plantam Fapte Bune in Romania”!
  Sharing is caring:

  Nu trebuie să te uiţi prea mult la TV ca să vezi în ce ritm ne taiem singuri pădurile. Chit […]

  Sharing is caring:
 • Cine este castigatoarea #CONCURSULUI #AVON
  Sharing is caring:

  Astazi vom afla cine este fericita castigatoare a setului AVON, oferit ca premiul cu ocazia implinirii a 20 de ani […]

  Sharing is caring:
 • Am fost nominalizata de catre “Parole de mamans” (Franta) ca fiind unul dintre cei mai influenti bloggeri de parenting din Europa
  Sharing is caring:

  Am aflat de curand ca ecourile blogului Meseria de parinte.ro au depasit granitele tarii si ca se numara printre cele […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*