Pana cand Malware ne va desparti!

Ultimii doi ani au trecut intr-o clipa. Am petrecut impreuna momente minunate, singuri sau cu noii nostrii prieteni. Am invatat multe lucruri noi iar pe altele le-am construit impreuna. Desi la inceput am fost putin reticenta, uneori mi-a fost chiar teama, pana la urma lucrurile s-au asezat si s-a dovedit ca am luat decizia potrivita.

Pana acum o luna jumatate. Cand, pe neasteptate, lucrurile au luat o intorsatura destul de urata. Am fost depasita total de situatie si chiar daca am cautat ajutor in stanga si in dreapta nu l-am gasit nicaieri. Dupa multe nopti nedormite si pline de framantari si intrebari fara raspunsuri, m-am hotarat sa renunt. Deja totul scapase de sub control, petreceam mult prea mult timp impreuna (si din pacate nici macar nu mai era de calitate), neglijam alte lucruri mult mai importante pentru mine. Cand am anuntat lumea ca o sa renunt, au aparut primele surprize. Pentru ca absolut toata lumea m-a incurajat sa lupt, sa merg mai departe si sa nu ma las asa de usor. Mi s-a spus sa ma gandesc la tot ce am facut impreuna pana acum, dar mai ales sa ma gandesc la  ceea ce ne ofera viitorul.

Le-am dat dreptate.  Toti aveau mintile mult mai limpezi ca mine, erau detasati deci nu vorbeau sub influenta sentimentelor. Asa ca m-am hotarat sa ne mai dau o sansa.

Ne-am mutat in casa noua, am facut curat, am aruncat tot ce nu era bun, altele le-am pierdut in timpul mutarii. Am pus cap la cap tot ce mai aveam, am pus sapte lacate la intrare si iata-ne la inceputul unui nou drum.

Am pastrat o singura poza, amintire din timpuri mai putin roz:

 

PS: Draga blogule, am planuri cu tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *