Castigatorul Concursului #SarbatoritiiLunii #Februarie #2018

Sharing is caring:

A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine este castigatorul concursului #SarbatoritiiLunii #Februarie #2018.

Premiul consta intr-un voucher de 100 de lei la un magazin online cunoscut, si este oferit in exclusivitate de Meseria de parinte.ro.

Am avut 36 de participanti, 27 cu adresa de email si 9 cu contul de FB. Lista completa o puteti verifica aici: Participanti Concurs Sarbatoritiil Lunii Februarie 2018.

Iar castigatorul este….. Nr. 22!

Felicitari Roxana Stoica, ve primi voucherul pe email. Rugamintea este sa il folosesti pentru a-i cumpara un cadou fetitei.

Multumim tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog sau pe Facebook.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

 1. Te inscrii la Newsletter  (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
 2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
 3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
 4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

Sharing is Caring!

 

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil in scris al proprietarului blogului, Ana Maria Mitrus.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Cum scapam de paduchi in mod natural, cu ajutorul aromoterapiei si homeopatiei
  Sharing is caring:

  A inceput iar isteria cu paduchii. Este inca una dintre situatiile care pe mine ma lasa masca: Suntem in 2017 […]

  Sharing is caring:
 • Ce gandeste un copil cand e pedepsit?
  Sharing is caring:

  Am fost un copil foarte incapatanat. Daca eram nedreptatita, pedepsita sau chiar si la cea mai mica observatie pe care […]

  Sharing is caring:
 • Ce sa le mai dam copiilor de mancare “la pachet” + VIDEO
  Sharing is caring:

  Inca de cand erau fetele mici, am acordat o importanta deosibita alimentatiei lor. Am incercat sa le ofer doar mancare […]

  Sharing is caring:
 • Curiozitatea copiilor
  Sharing is caring:

  Burton L. White, o autoritate de prim? m?rime în psihologia dezvolt?rii copilului de la na?tere pân? la trei ani, afirm? […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*