Castigatorul Concursului #SarbatoritiiLunii #Februarie #2018

A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine este castigatorul concursului #SarbatoritiiLunii #Februarie #2018.

Premiul consta intr-un voucher de 100 de lei la un magazin online cunoscut, si este oferit in exclusivitate de Meseria de parinte.ro.

Am avut 36 de participanti, 27 cu adresa de email si 9 cu contul de FB. Lista completa o puteti verifica aici: Participanti Concurs Sarbatoritiil Lunii Februarie 2018.

Iar castigatorul este….. Nr. 22!

Felicitari Roxana Stoica, ve primi voucherul pe email. Rugamintea este sa il folosesti pentru a-i cumpara un cadou fetitei.

Multumim tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog sau pe Facebook.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter  (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

Sharing is Caring!

 

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil in scris al proprietarului blogului, Ana Maria Mitrus.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *