Paine si circ

Sharing is caring:

Cam la asta se rezuma aspiratiile romanilor in perioada de glorie pe care o traversam. Ca e de buna voie sau bagat pe gat, circul este de cea mai proasta calitate. Si a depasit orice imaginatie faptul ca inclusiv stirile de seara de la cele mai importante televiziuni vorbesc minute in sir despre aceeasi prosteala care vinde, vinde, vinde si genereaza profit. Pentru unii. Pentru ceilalti, care muncesc de le sar ochii din cap pentru o paine, circul de prost gust cu Bianca si Victor Slav nu inseamna decat spalare de  creier si ofera iluzia divertismentului.

Paine si circ – panem et circenses – unul dintre sloganurile cele mai elocvente ale decadentei exprima fara echivoc gradul de decadere al unei civilizatii. Pentru ca si circul poate avea diverse abordari insa nivelul la care s-a ajuns cu cele doua “vedete” Bianca Dragusanu si Victor Slav a depasit de mult orice limita a bunului simt.

Sa iei doua personaje (trei daca punem si amantul) si sa le transformi in vedete nationale, iar o relatie de amantlac cu aspiratii de poveste de dragoste sa o transformi in “Breaking news”, spune multe atat despre tine ca producator/prezentator dar si despre parerea pe care o ai despre cei care te urmaresc. Din pacate din ce in ce mai multi.

Pana la urma prostitutia este de ambele parti ale ecranului. Si la cei care stau pe canapea si se uita dar si cei care stau in platou, in spatele camerelor sau in fata lor.

Paine si circ sa fie. De ce nu?

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Cum sa fii o mama lenesa
  Sharing is caring:

  Sper ca nu v-am speriat cu titlul acestui articol 🙂 . Va promit ca e de bine. Pentru ca oboseala nu […]

  Sharing is caring:
 • Craciun fericit!
  Sharing is caring:

  Related PostsPrimul antrenament de tenisCum m-a ajutat inotul sa rezolv o problema medicala destul de complicataRedirectioneaza 2% din impozitul pe […]

  Sharing is caring:
 • Despre frustari si nevoia de a gasi vinovati
  Sharing is caring:

  Am avut in ultimele doua luni o perioada extraordinar de frustranta. Niste incurcaturi cu acte, semnaturi si stampile precum si […]

  Sharing is caring:
 • Cum a fost la Social Media for Parents (SMP) – 1
  Sharing is caring:

  A fost frumos si interesant. Si palpitant 🙂 o sa aflati imediat de ce. Dar pana atunci vreau sa va […]

  Sharing is caring:

2 thoughts on “Paine si circ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*