Paine si circ

Cam la asta se rezuma aspiratiile romanilor in perioada de glorie pe care o traversam. Ca e de buna voie sau bagat pe gat, circul este de cea mai proasta calitate. Si a depasit orice imaginatie faptul ca inclusiv stirile de seara de la cele mai importante televiziuni vorbesc minute in sir despre aceeasi prosteala care vinde, vinde, vinde si genereaza profit. Pentru unii. Pentru ceilalti, care muncesc de le sar ochii din cap pentru o paine, circul de prost gust cu Bianca si Victor Slav nu inseamna decat spalare de  creier si ofera iluzia divertismentului.

Paine si circ – panem et circenses – unul dintre sloganurile cele mai elocvente ale decadentei exprima fara echivoc gradul de decadere al unei civilizatii. Pentru ca si circul poate avea diverse abordari insa nivelul la care s-a ajuns cu cele doua “vedete” Bianca Dragusanu si Victor Slav a depasit de mult orice limita a bunului simt.

Sa iei doua personaje (trei daca punem si amantul) si sa le transformi in vedete nationale, iar o relatie de amantlac cu aspiratii de poveste de dragoste sa o transformi in “Breaking news”, spune multe atat despre tine ca producator/prezentator dar si despre parerea pe care o ai despre cei care te urmaresc. Din pacate din ce in ce mai multi.

Pana la urma prostitutia este de ambele parti ale ecranului. Si la cei care stau pe canapea si se uita dar si cei care stau in platou, in spatele camerelor sau in fata lor.

Paine si circ sa fie. De ce nu?

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Paine si circ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *