Cam cat de dor poate sa-ti fie de un pisoi?

Nu o sa intru in detalii despre ce inseamna un animal de companie. Daca aveti unul stiti deja iar daca nu aveti, degeaba va spun. Nu o sa traiti niciodata sentimentul de afectiune si daruire pe care doar un animal ti-l poate oferi.

Am avut o perioada grea in ultimul timp. In decembrie am adormit-o pe Cora. O boxerita de 13 ani, foarte batrana pentru standardele de azi. Era si bolnava asa ca am ales singura cale pentru a-i curma suferinta. Finalul nu a fost un soc, erau deja vreo 6 luni de cand era cu un picior in groapa. Dar totusi, ramane un gol care nu poate fi umplut.

Tot in decembrie am aflat ca Luna sufera de o afectiune genetica ereditara specifica rasei sale. O afectiune pentru care nu exista tratament si nici analize. Daca exista posesori sau iubitori de Sharpei prin zona, o sa revin cu un articol dedicat acestei boli din cauza careia mor 25% dintre caini care apartin acestei rase.

La inceputul anului l-am pierdut le Felix. A iesit afara intr-o noapte si nu s-a mai intors. O intamplare foarte ciudata avand in vedere ca niciodata niciun pisoi nu a mai plecat. Au mai lipsit, au mai fost adoptati de vecini, unii au murit, dar nu a mai fost niciunul care sa dispara in neant.

IMG-20131020-00382

Sentimentul de pierdere este foarte apasator pentru ca a plecat noaptea, afara este frig asa ca nu poti sa nu te gandesti la ce e mai rau. Dar pe urma cauti o poveste frumoasa vazand celelalte pisici de pe strada care vin la noi la poarta ca la cantina saracilor.

Felix nu era castrat asa ca exista o sansa sa-si fi gasit vreo matza si sa fi fugit cu ea in lume. Celor mici asa le-am spus, ca s-a casatorit si poate… poate… o sa avem sansa sa se intoarca la primavara cu sotia si puiutii. A fost o alegere fericita sa le spun aceasta varianta pentru ca, chiar daca le e dor de el, nu sufera.

Noi in schimb suntem terminati. Ne bucuram de Garfield daca parca fericirea e injumatatita. Eram obisnuiti cu portie dubla 🙂 .

Si casa pare goala chiar daca ii avem in continuare pe Luna si pe Garfield iar din cand in cand ne viziteaza si Pica.

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “Cam cat de dor poate sa-ti fie de un pisoi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*