Cam cat de dor poate sa-ti fie de un pisoi?

Nu o sa intru in detalii despre ce inseamna un animal de companie. Daca aveti unul stiti deja iar daca nu aveti, degeaba va spun. Nu o sa traiti niciodata sentimentul de afectiune si daruire pe care doar un animal ti-l poate oferi.

Am avut o perioada grea in ultimul timp. In decembrie am adormit-o pe Cora. O boxerita de 13 ani, foarte batrana pentru standardele de azi. Era si bolnava asa ca am ales singura cale pentru a-i curma suferinta. Finalul nu a fost un soc, erau deja vreo 6 luni de cand era cu un picior in groapa. Dar totusi, ramane un gol care nu poate fi umplut.

Tot in decembrie am aflat ca Luna sufera de o afectiune genetica ereditara specifica rasei sale. O afectiune pentru care nu exista tratament si nici analize. Daca exista posesori sau iubitori de Sharpei prin zona, o sa revin cu un articol dedicat acestei boli din cauza careia mor 25% dintre caini care apartin acestei rase.

La inceputul anului l-am pierdut le Felix. A iesit afara intr-o noapte si nu s-a mai intors. O intamplare foarte ciudata avand in vedere ca niciodata niciun pisoi nu a mai plecat. Au mai lipsit, au mai fost adoptati de vecini, unii au murit, dar nu a mai fost niciunul care sa dispara in neant.

IMG-20131020-00382

Sentimentul de pierdere este foarte apasator pentru ca a plecat noaptea, afara este frig asa ca nu poti sa nu te gandesti la ce e mai rau. Dar pe urma cauti o poveste frumoasa vazand celelalte pisici de pe strada care vin la noi la poarta ca la cantina saracilor.

Felix nu era castrat asa ca exista o sansa sa-si fi gasit vreo matza si sa fi fugit cu ea in lume. Celor mici asa le-am spus, ca s-a casatorit si poate… poate… o sa avem sansa sa se intoarca la primavara cu sotia si puiutii. A fost o alegere fericita sa le spun aceasta varianta pentru ca, chiar daca le e dor de el, nu sufera.

Noi in schimb suntem terminati. Ne bucuram de Garfield daca parca fericirea e injumatatita. Eram obisnuiti cu portie dubla 🙂 .

Si casa pare goala chiar daca ii avem in continuare pe Luna si pe Garfield iar din cand in cand ne viziteaza si Pica.

 

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Cam cat de dor poate sa-ti fie de un pisoi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *