Lansare film “Insula Fanteziilor” + CONCURS

UPDATE:

Castigatoarea invitatiilor este Denise – Livia Draghici. Asteptam un mesaj privat cu numele complet, numarul de telefon si adresa de email pentru a le trimite organizatorilor.

Felicitari tuturor participantilor, pentru a fi la curent cu toate concursurile organizate pe blog si pagina de FB, va invitam in Grupul special creat pentru voi: CONCURSURI.

Fantasy Island este un film regizat de Jeff Wadlow și scris de Jillian Jacobs, Chris Roach și Wadlow, bazat pe serialul de televiziune ABC din 1977 cu același nume creat de Gene Levitt.

Filmul este o o adaptare horror despre o insulă resort feerică. Nu pot sa va spun mai multe despre film, pentru ca nu vreau sa dezvalui misterul sub nicio forma 🙂 .

Doar sa stiti ca este nerecomandat copiilor sub 15 ani. Iar asta cred ca va ofera niste detalii la ce sa va asteptati 🙂 .

Daca vreti sa mergeti la film am o invitatie dubla pentru voi. Invitatia poate fi folosita la Movieplex (Plaza)  si este valabila intre 14 februarie-5 martie. Pentru ca tot vine Ziua indragostitilor, puteti sarbatori la un film putin iesit din decorul cu inimioare ce ne inconjoara in aceasta perioada.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la postarea de Facebook de mai jos si sa-i dati tag persoanei cu care vreti sa mergeti si sa o invitati la film (@numeprieten te invit la film).

Concursul se desfasoara in perioada 11- 12 februarie, iar pe 13 februarie aflam cine sunt fericitii castigatori ai invitatiei.

Bafta tuturor!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *