“DAD TO BE Academy”- singura academie dedicata viitorilor tati + #CONCURS

UPDATE

Am aflat cine sunt castigatorii invitatiilor la eveniment: Adrian Lazar si Popescu Denisa. Asteptam un mesaj privat cu numele complet, numarul de telefon si adresa de email pentru a le trimite organizatorilor.

Felicitari tuturor participantilor, pentru a fi la curent cu toate concursurile organizate pe blog si pagina de FB, va invitam in Grupul special creat pentru voi: CONCURSURI.

Dad To Be! Emotionant si atat de frumos. Te coplesesc insa gandurile ca nu ai “certificarea” necesara pentru a ocupa aceasta pozitie? Este adevarat, este poate cea mai grea pe care o vei obtine vreodata si care necesita cei mai multi ani de practica. Respectiv, toata viata ta ca parinte!

Partea buna este ca te poti pregati ACUM, teoretic si practic, prin participarea la un super proiect – “DAD TO BE Academy”! Beneficiile acestuia vor fi imediate, atat pentru tine, cat si pentru cel mic si mama! Dar vor avea efecte si pe termen lung. Pentru copilul tau, esti cel mai bun exemplu.

Hai la singura academie dedicata viitorilor tati – “DAD TO BE Academy”!

DAD TO BE Academy este un proiect de parenting adaptat nevoilor viitorilor tati, care le ofera informatii importante despre perioada prenatala, nasterea si ingrijirea copilului, siguranta si alimentatia acestuia, cat si rolul important pe care il are tatal in dezvoltarea copilului.

Atat mesajele cat si structura academiei sunt orientate catre TATA si noile ipostaze pe care acesta le va experimenta. Accentul este pe ROLUL tatalui, nevoile si responsabilitatile lui. Tatii se informeaza, intreaba, experimenteaza si testeaza lucruri simple, dar care pot fi atat de provocatoare pentru meseria de parinte.

DAD TO BE Academy – o adevarata academie pentru taticii moderni!

Taxa de participare este de 50 de lei, insa am o surpriza pentru voi: doar pe Meseriadeparinte.ro puteti castiga o invitatie pentru ambele zile.

Avem doua invitatii de oferit, tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti cat mai aveti de asteptat pana veti deveni tata.

Puteti participa si daca doriti sa faceti o surpriza cuiva drag (viitorului tata al copilului vostru, unui prieten, var, vecin etc.). Doar sa raspundeti la aceeasi intrebare.

Raspunsurile trebuies lasate la postarea FB de mai jos. Concursul se desfasoara in perioada 10 – 12 februarie 2020. Pe 13 februarie, aflam cine sunt fericitii castigatori.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe site-ul Modern Dads Challenge sau pe Pagina de FB deidcata.

Bafta tuturor!

***
👉 PROGRAM:
👍 Sambata | 15 februarie | 9:00-14:00
9:00 – 9:30: Inregistrarea participantilor & Introducere
9:30 – 10:30: Viata de tata: beneficii si implicatii in dezvoltarea copilului, Gabriela Maalouf, Psiholog, specialist NLP Parenting;
10:30– 12:00: Nasterea si ingrijirea bebelusului. How to in prima perioada? Moasa Ilenuta Aglitoiu, Moasa licentiata si Educator Perinatal SAMAS Certificat Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari
12:00 – 12:30: MOMENT PRACTIC
12:30 – 12:45: Coffee Break
12:45 – 13:15: Ce trebuie sa stii despre recoltarea de celule stem?
13:15 – 14:00: Bugetul familiei dupa aparitia copilului, Anamaria Ciuhuta, Financialparenting.
***
👍Duminica |16 februarie | 9:00-14:00
9:00 – 9:30: Inregistrarea participantilor
9:30 -11:00: Alaptarea bebelusului si diversificarea alimentatiei, Cabinet Dr. Herdea Valeria, medic formator Medicină de Familie și președinte al Asociației Române pentru Educație Pediatrică
11:00 – 12:00: Siguranta bebelusului si prevenirea accidentelor, Alice Dona, Medic Specialist, primul Consultant certificat în Siguranța Auto de “Institution of Occupational Safety and Health”, Initiator Siguranta Auto Copii;
12:00 – 12:30: MOMENT PRACTIC
12:30 – 12:45: Coffee Break
12:45 – 13:45: Cum se imbina relatia de cuplu cu viata de parinte?, Ioana Agachi, psihoterapeut, trainer;
13:45-14:00: Tombola & Incheiere

📢 PARTENERI: Verda International, Siguranta Auto Copii, NUK.
Partener media: Radio Europa FM, Pisica pe sârmă, Alexisme by Alexa Stănescu Group, Meseria de parinte, Sudessa, Ordine sau Dezordine, Madame Mitza Blog.

Haide la singura academie dedicata viitorilor tati – “DAD TO BE Academy”! La final vei primi si certificatul de puericultura, care iti ofera posibilitatea de a sta 10 zile in plus cu cel mic, acasa 👶.
☑️ Inscrie-te aici: www.moderndads.ro/dad-to-be-academy.
Taxa de participare: 50 lei.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *