Cand tu esti bine si copilul tau e bine

Din clipa in care ni se naste copilul descoperim in continuu ceva nou unul despre celalalt. Pe masura ce timpul trece si cel mic incepe sa devina o persoana din ce in ce mai autonoma, invatam lucruri la care nu ne-am fi gandit pentru nimic in lume inainte sa devenim parinti.

De fapt, in “meseria de parinte” despre asta e vorba: despre a invata in permanenta. Orice parinte mai face si greseli si invata din experienta. Si pentru ca nimeni si nimic nu ne pregateste pentru cel mai important proiect din viata noastra (acela de a creste si educa un copil), din cand in cand e bine sa fim toleranti cu noi si sa ne incurajam singuri atunci cand simtim ca nu ne ridicam la inaltimea asteptarilor pe care le avem noi de la noi.

Citeste continuarea aici.

Available in English here.

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Afla si tu cum sa interpretezi povestile copiilor, ca sa descoperi mesajul secret ascuns in ele

  V-am incurajat de nenumarate ori sa le cititi povesti celor mici si sper ca mesajul meu a ajuns la voi. […]

 • Castigatorul Rolelor

  Concursul avand ca premiu o pereche de role s-a incheiat, am avut avut aproape 300 de participanti iar concursul a […]

 • Primul meu (super) talcioc!

  A venit Talciocul, a trecut Talciocul! O initiativa extraordinara organizata de Delia, Bogdana, Nicol, Lumi si Gena,  in care s-au implicat multe alte […]

 • Brunch pro educatie

  Tare rau mi-a parut ca nu am putut sa ajung la brunch-ul organizat de Ana Nicolescu si Gabriela Maalouf la Libraria […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*