Cand tu esti bine si copilul tau e bine

Sharing is caring:

Din clipa in care ni se naste copilul descoperim in continuu ceva nou unul despre celalalt. Pe masura ce timpul trece si cel mic incepe sa devina o persoana din ce in ce mai autonoma, invatam lucruri la care nu ne-am fi gandit pentru nimic in lume inainte sa devenim parinti.

De fapt, in “meseria de parinte” despre asta e vorba: despre a invata in permanenta. Orice parinte mai face si greseli si invata din experienta. Si pentru ca nimeni si nimic nu ne pregateste pentru cel mai important proiect din viata noastra (acela de a creste si educa un copil), din cand in cand e bine sa fim toleranti cu noi si sa ne incurajam singuri atunci cand simtim ca nu ne ridicam la inaltimea asteptarilor pe care le avem noi de la noi.

Citeste continuarea aici.

Available in English here.

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Targ hand-made
  Sharing is caring:

    Am fost ieri la targul de hand-made de la Palatul Sutu (nicio legatura cu celalat proiect, am fost pentru […]

  Sharing is caring:
 • Personajele basmelor: Monstrul / Balaurul
  Sharing is caring:

  Prima parte “Basmele terapeutice” Simbolismul Monstrului ne poarta spre reprezentarile unor straturi profunde ale inconstientului. Inconstient strafund, haos al începuturilor, înca […]

  Sharing is caring:
 • What about WAHM?
  Sharing is caring:

  Postarea de astazi este una foarte importanta pentru mine si sper sa fie utila pentru mamele in devenire sau la […]

  Sharing is caring:
 • Sa-ti fie rusine!
  Sharing is caring:

  Imi aduc aminte foarte putine lucruri din copilarie, chiar si cand este vorba despre educatia primita in casa. Adica stiu […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*