“Increbidil” dar adevarat!

Sharing is caring:

Exact! Increbidil dar adevarat, am trecut in faza a doua a concursului Roblogfest 2012.

Si mai “increbidil” este faptul ca o luam de la inceput cu votarea :). Din 24 de bloguri au ramas 12 in faza doua, din acest motiv toate voturile s-au resetat si incepem iar de la zero.

Asa ca… daca va place atat de mult blogul meu incat va doriti sa-l mai votati inca odata, o puteti face aici.

Daca totusi, vreti sa votati un alt blog, am doar o mica sugestie: sa fie cu adevarat blog (adica nu site si nu portal). E o diferenta majora.

Este primul an in care a fost inclusa categoria “Blog pentru parinti” asa ca, indiferent cine castiga (cu conditia sa fie blog) avem satisfactia ca parentingul exista in blogosfera. Si este de calitate!

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Dragi parinti, nu mai fumati in locurile de joaca pentru copii. Daca nu va pasa de ei, sper sa va pese ca veti fi amendati.
  Sharing is caring:

  Este o dovada minima de civilizatie sa nu fumezi atunci cand sunt copii in preajma ta, si cu atat mai […]

  Sharing is caring:
 • Scutece pentru bebebelusi: peste 12 substante cancerigene. Producatorii obligati sa gaseasca solutii.
  Sharing is caring:

  O ancheta sanitara efectuata in Franta, a descoperit nereguli foarte grave la produsele pentru bebelusi. S-a dovedit ca scutecele pentru […]

  Sharing is caring:
 • Pornim “IN CAUTAREA LUI DORY”
  Sharing is caring:

  Numai maine nu-i poimaine, cand vom porni in cautarea lui Dory, intr-o poveste spumoasa despre prietenie, familie si amintiri. Miercuri […]

  Sharing is caring:
 • Cum sa-ti dai seama cand cresti un copil iresponsabil
  Sharing is caring:

  Am remarcat faptul ca articolele mele sunt primite cu foarte mult optimism, ca toata lumea le citeste cu incantare, insa […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*