“Increbidil” dar adevarat!

Exact! Increbidil dar adevarat, am trecut in faza a doua a concursului Roblogfest 2012.

Si mai “increbidil” este faptul ca o luam de la inceput cu votarea :). Din 24 de bloguri au ramas 12 in faza doua, din acest motiv toate voturile s-au resetat si incepem iar de la zero.

Asa ca… daca va place atat de mult blogul meu incat va doriti sa-l mai votati inca odata, o puteti face aici.

Daca totusi, vreti sa votati un alt blog, am doar o mica sugestie: sa fie cu adevarat blog (adica nu site si nu portal). E o diferenta majora.

Este primul an in care a fost inclusa categoria “Blog pentru parinti” asa ca, indiferent cine castiga (cu conditia sa fie blog) avem satisfactia ca parentingul exista in blogosfera. Si este de calitate!

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*