Bilantul de la finalul anului – ce ne-am propus, ce am realizat, ce ne dorim in continuare

E bine ca la finalul unui proiect sa ne facem un scurt bilant.

 • Sa vedem daca am atins rezultatele pe care ni le-am propus initial
 • Sa constientizam lectiile invatatate
 • Sa punem pe hartie noi planuri, pentru perioada urmatoare

Nici Campania Domestos nu face exceptie, suntem tare mandri de rezultatele pe care vi le putem prezenta.

Cu intentia de a oferi conditii igienice mai bune pentru cat mai multi elevi din Romania, a fost demarat in 2015 proiectul “Domestos sustine igiena in scoli”. Astfel, peste 55,000 de elevi din 206 de scoli au fost beneficiarii acestui demers: fie primind produse de igienizare si dezinfectare sau prin renovarea grupurilor sanitare aflate in stare avansata degradare sau construirea lor, acolo nu existau decat improvizate, in curte.

Din 2019, Domestos a inceput un parteneriat cu Crucea Rosie Romana si a demarat si o strangere de fonduri pentru ca mai multe scoli sa poata fi incluse in campanie.

Bilantul pentru perioada octombrie 2019 – decembrie 2020 este:

 • 60.000 de euro investiti in igiena scolilor.

In anul scolar 2019 – 2020, bugetul total alocat renovarii si construirii de grupuri sanitare moderne a fost 45.000 eur, la care s-au adaugat 15.000 de eur pentru scoala din Podisor. Mai multe detalii puteti afla aici.

In plus, 100 de scoli au primit kituri cu produse igienizare si dezinfectare.

 • 415 inscrieri valide in campanie.

In total, pentru toate cele 3 categorii de campanie au fost facute 415 inscrieri valide. Mai precis, este vorba despre 375 de scoli diferite, unele dintre ele inscriindu-se in mai multe categorii. (De exemplu atat la renovare/construire dar si pentru a primi produse de igienizare.)

Cele trei categorii la care scolile / gradinitele se pot inscrie sunt:

 • Construire grup sanitar modern (acolo unde el nu exista/este in curte)
 • Modernizare/renovaregrup sanitar (acolo unde el exista dar este in stare avansata de degradare)
 • Dotare scoala cu produse de igiena si dezinfectare (produsele sunt necesare oricand dar cu atat mai mult in contextul pandemiei Covid19).

Conecteaza-te ca sa fii la curent cu toate noutatile. Click pe butonul de mai jos:

 

 • Peste 55.000 de copii au beneficiat de conditii mai bune de igiena.

Inca din anul 2015, Domestos este implicat activ la imbunatatirea conditiilor de igiena din scolile din Romania. In toata aceasta perioada, peste 55.000 de copii, elevi din 206 scoli, au beneficiat de conditii mai bune in unitatile sanitar, atat prin construire de grupuri sanitare cat si prin renovare sau primind produse de dezinfectare si curatenie.

 • Peste 110.000 eur donati in total.

Incepand din 2015, fondurile donate pentru renovarea toaletelor in scolile si gradinitele din Romania se ridica la peste 110.000 Eur. La acestea se adauga produse Domestos pentru curatarea si igienizarea acestora.

 • Campania continua si in 2021

Inscrierile in campania “Domestos sustine igiena in scoli” continua si in anul scolar 2020-2021, pentru toate cele trei categorii mentionate mai sus.

Inscrierile se pot face site-ul oficial www.domestos.ro.

Daca stiti o scoala care are nevoie de toalete igienizate, o puteti inscrie pe site in sectiunea dedicata.

De asemenea, pentru a sustine acest demers minunat, puteti face o donatie catre Crucea Rosie, in sectiunea dedicata de pe site.

 

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

 

 

 

 

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *