Castigatorii concursului Nemira pentru copii

A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt cei 10 castigatori ai premiilor oferite de Nemira. Detalii gasiti la aceasta postare: Concurs Nemira pentru copii.

Am avut 549 de participanti, care au lasat un comentariu la postarea de pe Facebook.

Castigatorii au fost alesi cu aplicatia  Random Comment Picker Facebook, care a selectat in mod arbitrar 10 comentarii dintre cele 549 de la postarea respectiva.

Iar castigatorii sunt:

Felicitari castigatorilor, asteptam un mesaj privat de la voi in care sa ne transmiteti datele personale si datele persoanei careia i-ati dat tag in comentariu, pentru a va putea trimite premiile. (Avem nevoie de: Nume prenume, Adresa, Telefon).

Felicitari tuturor participantilor, va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organia pe blog si pe Pagina de Facebook.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *