Castigatorii concursului Nemira pentru copii

Sharing is caring:

A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt cei 10 castigatori ai premiilor oferite de Nemira. Detalii gasiti la aceasta postare: Concurs Nemira pentru copii.

Am avut 549 de participanti, care au lasat un comentariu la postarea de pe Facebook.

Castigatorii au fost alesi cu aplicatia  Random Comment Picker Facebook, care a selectat in mod arbitrar 10 comentarii dintre cele 549 de la postarea respectiva.

Iar castigatorii sunt:

Felicitari castigatorilor, asteptam un mesaj privat de la voi in care sa ne transmiteti datele personale si datele persoanei careia i-ati dat tag in comentariu, pentru a va putea trimite premiile. (Avem nevoie de: Nume prenume, Adresa, Telefon).

Felicitari tuturor participantilor, va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organia pe blog si pe Pagina de Facebook.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Orhideea Spa, un loc magic
  Sharing is caring:

  Sambata dimineata am intampinat vara si vremea frumoasa, in cadrul unui eveniment marca White PR in colaborare cu Mamica Urbana. […]

  Sharing is caring:
 • “The Man with the Beautiful Eyes”
  Sharing is caring:

  [vimeo 19909066 nolink]   “when we were kids there was a strange house all the shades were always drawn and […]

  Sharing is caring:
 • Drama copiilor crescuti de bone
  Sharing is caring:

  Pe unii dintre ei ii cunosc inca de cand erau la gradinita. Aproape 10 ani au trecut. Ii vedeam in […]

  Sharing is caring:
 • Dragi parinti, va doriti sa cresteti baieti sau barbati?
  Sharing is caring:

  Suntem in parc si fetele se joaca cu o minge. Incep timid cu un volei la care nu prea se […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*