Titluri noi la Corint Junior

Asa cum ne-au obisnuit, colegii de la Editura Corint Junior, publica in permanenta multe titluri interesante pentru copii, care le starnesc acestora curiozitatea pentru cunoastere si pasiunea pentru citit.

Iata cateva dintre recomandarile noastre:

inventatori_de_povesteInventatori de poveste

Este o carte de cultura generala, adresata copiilor cu varsta peste 8 ani. Această carte dezvăluie poveştile din viaţa reală şi scânteile din spatele a zeci de idei geniale – de la progrese antice, ca roata, la dispozitive hi-tech din lumea modernă.

Prăjitoare de pâine, toalete, televizoare, computere, maşini şi batoane de ciocolată, maşini zburătoare şi chiar blugii tăi… Toate aceste lucruri de zi cu zi şi multe altele sunt aici doar pentru că cineva s-a ostenit să le inventeze.

exploratori_de_poveste

Exploratori de poveste

O carte care spune poveştile incredibile ale unor exploratori neînfricaţi, care au străbătut ţinuturile de gheaţă de la poli, au traversat deşerturile arzătoare, au cutezat să se aventureze pe râuri pline de crocodili, au navigat pe mări şi oceane sau au făcut prima oară ocolul pământului.

Încă din timpuri preistorice, oamenii au cutreierat lumea în căutare de noi locuri unde să trăiască, atraşi de bogăţiile pământului, peisaje şi specii ciudate sau pur şi simplu pentru gloria de a fi primii care au pus piciorul pe vârful unui munte. De la vikingi până la Marco Polo, Cristofor Columb şi dr. Livingstone, expediţiile remarcabile ale exploratorilor sunt menite să inspire şi să stimuleze imaginaţia.

paradisul_lui_mimi_si_tibi

Paradisul lui Mimi şi Tibi

Aceasta carte face parte din seria cărților scrise de autori români. Paradisul lui Mimi și Tibi de Ioan Antoci este o poveste încântătoare despre o vacanţă mare prea mică pentru atâtea aventuri. O carte care se citeşte pe nerăsuflate, atât de copii, cât şi de oamenii mari…

„În Paradisul Jocurilor, monştrii din lumea virtuală invadează lumea reală pentru a o subjuga şi a o distruge. Mimi, Prinţesa Războinică şi Tibi, Vânătorul de Monştri pornesc într-un război pe viaţă şi pe moarte pentru salvarea lumii.“

Mimi şi Tibi, doi copii care devin supereroi fără voie în apartamentul lor din cel mai înalt bloc din oraş, supranumit Turnul Albastru, descoperă că viaţa reală poate fi cel puţin la fel de palpitantă ca un joc pe calculator. Numai că în viaţa reală le stau alături adevăraţii supereroi: părinţii, bunica şi prietenii lor.

Scriitorul și scenaristul Ioan Antoci a câștigat în 2009 premiul pentru cel mai bun scenariu din Europa Centrală și de Est (Kieslowski ScripTeast), la Festivalul de Film de la Cannes, cu scenariul Câinele japonez, care în 2013 a fost transpus în filmul cu același nume, regizat de Tudor Cristian Jurgiu.

Fascinat de lumile posibile şi imposibile pe care filmele și cărțile i le-au oferit cu generozitate, Ioan Antoci crede că singurul paradis tangibil e copilăria pentru că momentele care o compun nu mor niciodată. Paradisul lui Mimi şi Tibi este prima lui carte pentru copii.

Toate aceste titluri precum si altele la fel de interesante, pot fi achizionate din magazinul online, si beneficiaza de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 70 de lei.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *