Roblogfest 2012

Am aflat cu bucurie ca blogul meu a fost  nominalizata pentru Roblogfest 2012.

Este o competitie extrem de interesanta si sunt onorata de compania in care ma aflu. Sunt bloguri de calitate, pe care le citesc si le recomand cu drag – le gasiti si in blogroll-ul meu. Este primul an in care a fost inclusa categoria “Blog de parinti” iar asta nu poate sa fie decat de bine.  Este dovada si recunoasterea faptului ca parintii sunt preocupati de cresterea copiilor, de alegerea educatiei, de un viitor mai bun pentru cei mici si pentru societate in general. Este dovada ca, in ciuda confuziei si poate a lipsei de incredere,  parintilor le pasa ce se intampla cu copiii lor, iar acest lucru este incurajator. Pentru ca dintre toate persoanele cu care  un copil vine in contact, parintii sunt cei care ii influenteaza cel mai mult viata.

Stim cu totii ca e nevoie de antrenament, dar “Meseria de parinte” se invata. Pentru ca, nu-i asa?: “Cand iti cumperi o masina de spalat primesti instructiuni in 14 limbi straine. Cand ti se naste copilul ce primesti? Nimic!”

Ideea este ca daca va place blogul meu il puteti vota dand click pe bannerul din dreapta. Trebuie sa va logati, dar nu dureaza mult si cu siguranta veti putea folosi contul creat si in anii urmatori, la editiile viitoare.

Mult succes tuturor concurentilor si ne vedem la petrecere!

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *