Atelier pentru parinti si copii: Ma joc! Te joci?

Dragii mei, va invit un atelier special creat pentru parinti si copii, pus in aplicare de Bogdana, Ana, Alex și Dragoș, pedagogi sociali la  SOS Masina cu Jucarii.

Atelierul se desfasoara in colaborare cu Incubator 107 in weekendul 11-12 mai. In fiecare din aceste zile va fi organizata cate o intalnire de 2 ore in care copiii si parintii vor avea ocazia sa se joace impreuna si sa descopere noi modalitati de petrecere a timpului liber in familie.

Proiectul face parte din SOS Satele Copiilor România și este un serviciu social mobil, unic la nivel naţional care utilizează jocul ca metodă de educaţie nonformală a copiilor. Echipa SOS Masina cu Jucarii se deplasează cu ajutorul unui microbuz în diferite zone din Bucureşti şi din ţară unde organizează şi desfăşoară activităţi de educaţie prin joc, îndrumând participarea activă a copiilor la jocuri şi ateliere. Activitatea proiectului este susținută de catre Fundația Vodafone România.

Mai multe informatii puteti gasi pe Pagina de FB a evenimentului si pe site-ul Incubator 107.

Masina cu jucarii

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *