Delicii calde la gratar

De fiecare data cand Cristi ma anunta ca incinge gratarul, ma pregatesc entuziasmata cu dovlecei, ardei, vinete, rosii si ceapa :). De vreo 4 ani, cam la asta se reduce gratarul pentru mine, desi am tot incercat sa variez cumva. Din cand in cand mai arunc un peste dar imi dau seama ca nu voi repeta foarte curand acest meniu :). De obicei ma intorc la tigaia de pe plita si la gustoasele sosuri de iaurt cu usturoi si salatele cu branza rasa.

Hochland mi-a facut delicoasa surpriza de a lansa gama Delicii Calde La Gratar, ce contine o branza cu o textura speciala care o impiedica sa se topeasca. Branza se gateste in doar 4-5 minute iar eu ma bucur in sfarsit de un meniu mai variat alaturi de legumele si salatele clasice. Branza mai poate fi pregatita si in bucatarie, in tigaie, asa cum spuneam, pentru ca isi pastreaza gustul savuros.

Delicii Calde La Gratar este un produs sezonier, special conceput pentru a fi pregatit la cald si contine mai multe sortimente: Bruschetta (Pizza si Rustica), Cascaval Pane si doua sortimente de branzeturi rase (pentru Pizza si pentru Pasta).

Gama Delicii Calde La Gratar a fost lansata in cadrul unui eveniment inedit ce a avut loc la Simbio sub atenta indrumare a lui Chef Alex Petricean. Va las cu cateva poze reprezentative :).

Va doresc sa aveti o vara frumoasa, cu multe iesiri in aer liber, iar daca vreti sa puneti si gratarul, acum aveti un motiv in plus :).

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de parinte, nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Hochland Delicii Calde la Gratar4 (640x407) Hochland Delicii Calde la Gratar3 (427x640) Hochland Delicii Calde la Gratar2 (640x432) Hochland Delicii Calde la Gratar (640x370) Chef Alex Petricean (484x640)

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *