Va astept la Top Social Brands

Vineri, 15 mai, va astept la cea mai noua editie a Top Social Brands, clasamentul ce reflecta gradul de implicare si vizibilitatea brandurilor prezente in social media in Romania. Este pentru al saptele an consecutiv cand Biz realizeaza acest studiu, rezultatele  de anul trecut pot fi citite aici.

In cadrul evenimentului vom afla care sunt strategiile eficiente de promovare in retelele sociale si vom dezbate cele mai bune campanii din ultimul an. De asemenea, vom discuta despre tedintele pentru 2015.

Dintre vorbitori ii mentionez pe Adi Hadean, Andrei Cismaru, Mugur Patrascu, Eliza Rogalski si Cristi Manafu.

Mai multe detalii despre locatie, vorbitori si incriere gasiti pe site-ul oficial sau pe Pagina de FB Biz Magazine. Participarea pentru bloggeri este gratuita.

Daca veniti dati un semn si ne vedem acolo.

revizsta_tsb

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.