De ce ne mai vaccinam copiii?

UPDATE: Puteti urmari live conferinta la linkul urmator: https://goo.gl/8qIvFv.

O intrebare cu dus si intors, foarte bine aleasa pentru a sublinia framantarea parintilor  responsabili si care sunt preocupati de sanatatea copiilor lor.

Daca si tu ai o groaza de nelamuriri legate de acest subiect, daca ai auzit 1 milion de pareri pro si contra, daca vrei sa iei decizii asumate si responsabile legate de vaccinarea copilului tau, atunci sigur o sa te intereseze evenimentul pe care il prezint astazi.

vaccinare-copii

foto

Organizat sub marca #SocialMoms, evenimentul isi propune sa va prezinte parerile specialistilor in legatura cu (probabil) cel mai controversat subiect atunci cand vine vorba de sanatatea copiilor.

Mentionez doar cateva dintre intrebarile la care vom afla raspuns:

Cat de importante sunt informarea si sursele?

Suntem inconjurati de informatie, toata lumea are o parere despre orice si a devenit o adevarata provocare pentru parinti sa selecteze sursele de incredere. Aflam de la Ana Maita – Presedintele Asociatiei Mame pentru Mame, cat de importanta este informarea din surse sigure.

Autodidact sau cu ajutorul medicului de familie?

In cresterea si ingrijirea copilului sfatul medicului este indispensabil. Aflam de la Dr. Gindrovel Dumitra – Coordonator, Grupul de Vaccinologie al Societății Naționale de Medicina Familie – cum putem gasi echilibrul intre increderea in propriile cunostinte si nevoia de a cere sfatul medicului de familie.

Discutia in familie – ce spune mama si tata? Cine ia decizia?

Familia este un “organism” si pentru ca el sa functioneze bine, membrii ei trebuie sa se sustina reciproc. Gabriela Maalouf – NLP trainer pentru copii si parinti – ne povesteste despre importanta deciziilor luate impreuna, in familie.

Rolul medicul specialist in procesul de vaccinare.

Aflam de la Dr. Anca Draganescu – Medic primar pediatru, specialist boli infectioase la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. “Matei Bals”- care sunt cele mai frecvente situatii in practica medicala.

vaccinarea

Participarea la eveniment este libera dar e nevoie de inscriere. Gasiti toate informatiile necesare pe site-ul Social Moms.

Tot pe site-ul oficial veti putea urmari si transmisiunea online a evenimentului si veti putea adresa intrebari in timp real invitatilor.

Va incurajez sa veniti la eveniment si sa profitati din plin de prezenta specialistilor pentru a le adresa intrebari si pentru a afla informatii care va pot ajuta sa luati o decizie responsabila pentru sanatatea si viitorul copiilor vostri.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*