Dacă polițiștii se tem să intre în școli, elevii ce variante mai au?

În urma scandalului în care mai mulți polițiști au intrat în forță într-o clasă și au percheziționat toți elevii, au apărut și primele reacții ale Sindicatului EUROPOL.

”Vă putem spune, fără să exagerăm, că zilnic, în miile de școli se introduc arme albe, alcool, droguri iar violența este un aspect cotidian. Dacă vom continua să ne victimizăm și să considerăm “prevenirea” ca act de “umilință”, vom numără pe mai departe incidente, victime și copii care sunt terorizați de gândul că mâine trebuie să meargă din nou la școala unde sunt victime ale bullying-ului/mobbing-ului manifestat de către alți elevi.

La nivel național, polițiștii refuză să mai intre în școli din propria inițiativă deoarece se tem că vor ajunge și ei să fie cercetați penal, ca și colegii lor, pentru că își îndeplinesc sarcinile se serviciu.”

Concluzia este una singură: Polițiștii se tem să intre în scoli, pentru că vor fi cercetați penal. Practic, citim printre rânduri că nu știu cum să-și facă legal meseria, iar copiii noștri nu pot beneficia de protecția lor.

Dumnezeu cu mila!

Citeste aici declaratiile parintilor.


 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *