Spanac infectat cu hepatita A într-un lant de supermarketuri din tara

UPDATE: 04.11.2022

În urma publicării acestui articol, am fost informati de reprezentantii magazinului Profi ca poza cu care a fost ilustrat documentul initial de rechemare produs, nu a fost corecta. Din acest motiv, ne-au rugat sa o inlocuim cu cea corecta, astfel incat citiorii sa fie cat mai bine informati. Documentul initial, care include si poza produsului, a fost inlocuit si pe pagina ANSVSA.

 

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat retragerea unui lot de  spanac ambalat distribuit de Profi în 30 de magazine din toată țara.

“Profi acordă prioritate siguranței alimentare, motiv pentru care vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului SPANAC PUNGA 500g, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMANIA 845, ca urmare a contaminarii produsului cu virusul hepatitei A.

Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui”, este anunțul Profi.

Produsul retras se regăsea în peste 30 de magazine din toată țara.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *