Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

Sharing is caring:

Stiti reviziile alea periodice care se fac  la masini sau la alte device-uri? Foarte utile daca ma-ntrebati pe mine. Si cred ca ar fi bine sa fie extinse la multe obiecte casnice la care nici nu ne-am pune problema de asa ceva. Cum ar fi scaunele de birou de exemplu. Care au foarte multe suruburi care se slabesc in timp si care mai si cad, asa ca scaunul devine destul de fragil chiar daca nu pare.

BrokenOfficeChair

Sugestia mea este ca din cand in cand sa verificati aceste suruburi, sa va asigurati ca sunt stranse bine, altfel o sa patiti ca mine si o sa cadeti cu rotile-n sus fara sa va dati seama ce v-a lovit.

Daca mai aveti in brate si un copil care are febra, incidentul o sa fie si mai nasol pentru ca mainile voastre vor proteja instinctiv copilul asa ca nu veti putea atenua deloc aterizarea fortata. Rezultatul va fi tot spatele vanat, probleme majore la mers si o recuperare dureroasa.

Dar sa nu ziceti ca nu v-am spus! 🙂

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Cum e sa alergi cu Luna :)
  Sharing is caring:

  In primul rand este foarte amuzant. Luna prin definitie este un caine distractiv, in casa te uiti la ea ca […]

  Sharing is caring:
 • Castigatoarea Sedintei Foto
  Sharing is caring:

  Iata ca a venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine va ramane cu niste amintiri de neuitat […]

  Sharing is caring:
 • De ce simtim uneori nevoia sa ne incetinim vietile
  Sharing is caring:

  Pe masura ce tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede, multi dintre noi simt un imbold interior care le spune […]

  Sharing is caring:
 • Concurs – Castiga un scaun auto pentru copii
  Sharing is caring:

  Va povesteam ieri despre importanta utilizarii scaunului auto atunci cand mergem cu masina. Si v-am promis ca astazi vom avea […]

  Sharing is caring:

2 thoughts on “Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

 1. :)) intr-o zi am calcat in casa pe un surub… l-am intors, cercetat, nu-mi era cunoscut. am intrebat copiii, nimic. din senin n-a picat, asa ca l-am pus bine… am aflat curand de unde era…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*