Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

Stiti reviziile alea periodice care se fac  la masini sau la alte device-uri? Foarte utile daca ma-ntrebati pe mine. Si cred ca ar fi bine sa fie extinse la multe obiecte casnice la care nici nu ne-am pune problema de asa ceva. Cum ar fi scaunele de birou de exemplu. Care au foarte multe suruburi care se slabesc in timp si care mai si cad, asa ca scaunul devine destul de fragil chiar daca nu pare.

BrokenOfficeChair

Sugestia mea este ca din cand in cand sa verificati aceste suruburi, sa va asigurati ca sunt stranse bine, altfel o sa patiti ca mine si o sa cadeti cu rotile-n sus fara sa va dati seama ce v-a lovit.

Daca mai aveti in brate si un copil care are febra, incidentul o sa fie si mai nasol pentru ca mainile voastre vor proteja instinctiv copilul asa ca nu veti putea atenua deloc aterizarea fortata. Rezultatul va fi tot spatele vanat, probleme majore la mers si o recuperare dureroasa.

Dar sa nu ziceti ca nu v-am spus! 🙂

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

  1. :)) intr-o zi am calcat in casa pe un surub… l-am intors, cercetat, nu-mi era cunoscut. am intrebat copiii, nimic. din senin n-a picat, asa ca l-am pus bine… am aflat curand de unde era…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *