Cum primim bani inapoi la cumparaturile online

Sunt mare fan al cumparaturilor online. Cu ajutorul lor castig foarte mult timp iar dupa o sesiune de shopping toti nervii mei sunt la locul lor in loc sa fie imprastiati prin diverse multimi de oameni care par ca nu stiu incotro se indreapta si pentru ce motiv.

Cu exceptia alimentelor, cumpar orice din online atat din tara si din strainatate. Si probabil cea mai importanta achizitie atat ca valoare materiala dar si ca volum 🙂 a fost masina. Eram in concediu la mare dar vremea nu tinea cu noi asa ca in timp ce citeam niste mailuri am primit o oferta pentru masina noastra. Dupa foarte scurt timp in care am trimis o factura si am primit confirmarea platii, am gasit la randul nostru o masina pe care am achizitionat-o dupa cateva mailuri si cateva click-uri mai tarziu. Masina se afla in Germania si am fost la un pas sa trimitem si platforma sa ne-o aduca la poarta insa in final am hotarat sa mergem noi dupa ea. A iesit un concediu minunat dar despre asta va povestesc cat de curand.

cash out logo

Am aflat insa ca pasiunea pentru cumparaturile online poate avea si alte avantaje decat cele pe care le stiam eu.  Astfel, exista posibilitatea sa primesc inapoi o parte din banii cheltuiti in online. Cum fac asta? Cu ajutorul platformei CashOut care colaboreaza cu peste 300 de magazine online ce comercializeaza haine, carti, electronice, cosmetice, decoratiuni interioare si multe altele. Prin sistemul CashOut pot primi inapoi panala 12,5% cashback. Singura conditie este ca magazinul online sa fie accesat prin intermediul platformei CashOut si dupa aceea sa fie plasata comanda. Foarte important este ca preturile sunt aceleasi ca la accesarea directa a magazinului. Dupa finalizarea comenzii, se inregistreaza cashback care reprezinta un procent din suma cheltuita si variaza in functie de magazin. In momentul in care am strans 50 de lei, automat banii vor fi transferati in contul meu.

Toate informatiile despre cum puteti primi si voi bani inapoi la cumparaturile online le gasiti pe platforma CashOut . Tot acolo este lista completa a magazinelor partenere.

Va urez spor la cumparaturi si la cati mai multi bani primiti inapoi 🙂 .

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

[youtube V86gFRLaU_g nolink]

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Cum primim bani inapoi la cumparaturile online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *