Dacă vezi o mamă și un copil îmbrăcat cu o bluză, tricou, geacă sau o eșarfă de culoare albastră legată de mână plimbându-se prin cartierul tău, nu-i judeca și nu-i insulta!

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa dai Like aici:

 

Dacă vezi o mamă și un copil îmbrăcat cu o bluză, tricou, geacă sau o eșarfă de culoare albastră legată de mână plimbându-se prin cartierul tău, nu-i judeca și nu-i insulta! Sau mai rău: nu le fă poze pe care să le postezi pe grupurile de facebook. Sunt mame de copii cu autism! Mame care au ieșit cu ei afară pentru a ii calma. Pentru copiii cu autism este o perioadă foarte grea.

Dacă vezi o mașină în trafic cu o eșarfă albastră legată de oglindă nu claxona sau șicana chiar dacă au făcut o greșeală.

#autismalbastru

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *