Consumul de online al părinților determină modul în care copiii se raporteaza, la randul lor, la internet si aplicatiile digitale

Consumul de tehnologie digitală definitorie pentru părinți și  raportarea acestora la lumea digitală determină modul în care copiii o folosesc, la rândul lor, acasă.

În 2013, Centrul de media  și dezvoltare de la Universitatea Northwestern a publicat un studiu impresionant despre parentaj în era tehnologiei digitale.

Au  fost monitorizați 2 300 de părinți, de când li s-a născut copilul și  până când acesta ajungea la vârsta de 8 ani. S-au organizat grupuri de discuții în California și Illinois. Studiul este extrem de  interesant, deoarece este primul care s-a concentrat asupra copiilor foarte mici.

 

Conecteaza-te cu Facebook ca sa citesti tot articolul. Click pe butonul de mai jos:

 

 

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *