#CONCURS: Deși copilului tău îi place matematica, la școală notele nu-s grozave. Vrei să afli unde e problema?

Puteti castiga 1 voucher cu 10 credite pentru testele Brio, pentru copiii vostri.

Testele Brio sunt niste teste digitale standardizate prin care copiii noștri, din clasele 1 – 12, iși pot evalua obiectiv cunostințele și își pot îmbunătăți performanțele școlare.

Avem in total de oferit 10 premii a cate 10 teste Brio.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs este sa lasati un comentariu în sectiunea de mai jos, in care sa ne spuneti in ce clasa sunt copiii vostri.

Concursul se deruleaza in perioada 22 – 25.02.2021. Pe 26 februarie vom afla cine sunt fericitii castigatori ai premiilor Brio.

Bafta tuturor participantilor!

Testele BRIO sunt concepute nu numai pentru a măsura cât știe un elev, ci pentru pentru a-l ajuta să evolueze prin testare repetată pe tot parcursul anului. Rezultatele apar atunci când testarea se face constant, fie o dată la două săptămâni, fie lunar sau semestrial – în funcție de clasa în care se află copilul și de examenele pentru care se pregătește.

Mai multe informatii despre aceste teste puteti citi pe site-ul oficial: www.brio.ro.

 

Comenteaza cu contul de FB

40 thoughts on “#CONCURS: Deși copilului tău îi place matematica, la școală notele nu-s grozave. Vrei să afli unde e problema?

  1. Fetița mea este în clasa a zecea la profilul matematică-informatică

  2. Clasa a VIII a si este un chin.Nu stiu cum sa il fac sa invete,sa ii placă macar putin matematica,sa înțeleagă, mai ales geometria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *