CONCURS: Castiga un abonament Unlimited Brio si antreneaza-te la mate

Castiga un abonament Unlimited Brio si antreneaza-te la mate.
Apoi inscrie-te in Brio Challenge cu mai multe sanse de calificare in Etapa Finala, unde poti castiga super premii: laptop-uri Huawei MateBook, console Xbox si tichete de cumparaturi.
Pentru a participa la concurs trebuie sa respecti urmatorii pasi:
1. Lasa un comentariu la postarea de FB de mai jos (click pe poza), cu textul: Ma inscriu in Brio Challenge (copy/paste)
2. Da-i tag unui prieten bun la mate
Nota: Daca ai un copil minor, te poti inscrie tu in numele lui.
In ultima saptamana de inscriere in Brio Challenge, Olimpiada digitala de mate, avem de oferit 20 de abonamente Unlimited Brio!
Concursul se deruleaza in perioada 11 – 14.05.2021. Vineri 14 mai, ora 15 vom afla, cu ajutorul aplicatiei Comment Picker, cine sunt fericitii castigatori ai celor 20 de abonamente Unlimited Brio. Abonamentele sunt valabile 3 luni de la data anuntarii castigatorilor.
Mentiune: inscrierea in Brio Challenge este gratuita! Pana la anuntarea castigatorilor abonamentelor Unlimited, toti elevii se pot inscrie gratuit, moment in care primesc 2 credite (unde 1 credit=1 test).
_____________________________________________
Testele Brio sunt niste teste online la romana si la matematica prin care copiii noștri, din clasele 1 – 12, iși pot evalua obiectiv cunostințele și își pot îmbunătăți performanțele școlare.
Mai folositoare decat orice lucrare de control sau teza, Testele BRIO sunt concepute nu doar pentru a măsura cât știe un elev, ci pentru pentru a-l ajuta să evolueze prin testare repetată pe tot parcursul anului.

 

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “CONCURS: Castiga un abonament Unlimited Brio si antreneaza-te la mate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *