#CONCURS Castiga credite Brio pentru copilul tau

UPDATE: Concursul se desfasoara pana in data de 1 decembrie 2020. Pe 2 decembrie vom afla cine sunt fericitii castigatori ai voucherelor BRIO.

Puteti castiga vouchere pentru testele Brio, pentru copiii vostri.

Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare și își pot îmbunătăți performanța la examene.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a participa este sa respectati urmatorii pasi:

  1. Lasati un comentariu la  postarea FB de mai jos, in care sa ne spuneti in ce clasa este copilul vostru si care este materia preferata.
  2. Pentru ca vestile bune sa ajunga la cat mai multe persoane dati tag unui prieten.
  3. Castigatorii vor primi voucherele pe email asa ca este important sa va conectati cu Meseria de parinte. Click  pe butonul de mai jos.

Pentru mai multe sanse de castig puteti lasa mai multe comentarii, cu singura conditie ca de fiecare data sa dati tag altui prieten.

Puteti castiga 2 vouchere Brio,  fiecare cu 10 credite. Un voucher pentru voi si unul pentru prietenul caruia i-ati dat tag.

Avem de oferit in total 10 premii, 5 pentru participantii la concurs si 5 pentru prietenii lor.

Concursul are loc pe Facebook la aceasta postare:

 

 

BONUS

In aceasta perioada se desfasoara Brio Challenge, olimpiada digitala la care poti castiga iPad-uri Apple si trotinete electrice. Cu ajutorul voucherelor castigate la acest concurs, va puteti inscrie copiii gratuit, in cursa celor mai buni matematicieni. Mai multe detalii aici: www.brio.ro/challenge.

Concursul se desfasoara in perioada 26 – 29.11.2020. Luni, 30.11.2020 vom afla cu ajutorul aplicatiei Comment Picker cine sunt fericitii castigatori.

Bafta tuturor!

 

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *