Ce-ti doresti de la Mosul pentru mami?

Cei mici vad uneori lucruri pe care oamenii mari nu au timp sa le priveasca. Iar cand vine vorba de gesturi de afectiune pentru mamele lor, avem surpize de proportii. Din acest motiv, anul acesta Marionnaud Paris a decis sa fie complicele lui Mos Craciun si sa asculte dorintele celor mici: “Ce iti doresti de la Mosul pentru mami?” este campania in care toate dorintele celor mici vor fi stranse in scrisori ce vor fi adunate in cutiile postale aflate in fiecare magazin Marionaud Paris.

Cu putin ajutor din partea voastra, cei mici pot descarca scrisoarea pentru Mos Craciun din aplicatia „Scrisoare pentru mama”, de pe pagina de Facebook Marionnaud Paris.

Scrisoare pentru mama_2

Ideea acestei initiative a aparut in urma unui studiu dezvoltat intr-o serie de testimoniale prin care s-a urmarit surprinderea perceptiei fiecarei femei asupra frumusetii prin prisma rationala, in paralel cu viziunea celor mici, prin gandurile lor nefiltrate. Gandurile, sclipirea din privirea copiilor, declaratiile de frumusete si emotia sunt cele care au conturat definita frumusetii in clipul care confirma faptul ca mamele sunt inspiratia celor mici.

[youtube L5mzufDWteg nolink]

Acest clip confirma de asemenea faptul ca unele bariere pe care femeile si le pun treptat in diferite etape le fac sa perceapa frumusetea diferit, in anumite momente din viata. Marionnaud Paris incurajeaza femeile sa fie constiente si sa aiba incredere in stilul si frumusetea lor deoarece nu exista frumusete interioara sau exterioara ci doar frumusete in fiecare zi.

In cadrul capaniei “Mamicile au stil” si pe baza studiului de care va spuneam mai sus, a fost realizat si un infografic prin care s-a dorit intelegerea nevoilor si obiceiurilor femeilor din Romania in ceea ce priveste ingrijirea si perspectivele despre frumusete.

infografic Marionnaud

Studiul are niste concluzii foarte interesante, mie cel mai mult mi-a placut ideea ca “frumusetea nu se invata, se fura” :). Informatii complete despre rezultatele studiului gasiti pe Pagina de FB Marionnaud Romania si tot acolo se afla si scrisoarea pentru Mos Craciun.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.