Avem o tara, ce facem cu ea?

Hai s-o promovam, ce parere aveti? Stiu, o sa ziceti ca nu avem autostrazi si infrastructura, ca preturile sunt mari si uneori serviciile proaste, dar totusi, n-ati vrea sa schimbam in bine toate aceste neajunsuri?

Eu vreau, asa ca ma alatur celor care s-au hotarat sa gaseasca o alternativa creativa si sa ajute la cresterea potentialului turistic al tarii, respectiv  Ogilvy&Mather si Romania’s Friends. Iar pentru asta au ales aplicatia Rando, deja foarte populara in randul tinerilor, aplicatie ce trimite instantanee in mod complet aleator la un alt utilizator, dintr-o alta tara.

Come to Romania

Ce trebuie sa facem? Sa folosim Rando avand in cadru un bilet pe care scrie “cometoromania.net” –  site-ul de unde cei care primesc mesajul pot afla tot felul de informatii despre tara noastra si isi pot organiza excursia in Romania. Aplicatia Rando poate fi descarcata gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store si instalata pe orice telefon mobil dotat cu sistem de operare iOS, Android sau Windows.

Campania “Picture Romania” trimite in intreaga lume experientele personale ale utilizatorilor, prezinta Romania reala, Romania celor care traiesc aici, Romania de care esti mandru, fara sa apelezi la imagini prefabricate.

Nu doar potentialii turisti straini beneficiaza de Campania “Picture Romania” ci toti cei care participa la campanie si trimit poze prin Rando. Acestia pot castiga o excursie pentru a descoperi Semeringul Banatean, unul dintre cele mai frumoase si putin cunoscute obiective turistice. Prima cale ferata montana din Romania construita in timpul Imperiului Austriac si inaugurata in 1863, Semeringul Banatean este recunoscut pentru peisajele superbe, pe care le ofera pe ruta Oravita-Anina.

Ce ziceti, ne promovam impreuna tara? Le spunem tuturor “Come to Romania”?

[youtube AEj60uBSnAQ nolink]

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Avem o tara, ce facem cu ea?

  1. Avem o tara dar degeaba daca nu avem si oamenii , insa na fiecare cu ale lui nu avem decat sa ne plangem si ne facem speranta fiindca degeaba 100 is buni daca 10.000 is degeaba si trag in jos…

    1. Eu zic ca ai inceput bine, cu cei 100 care sunt buni. Sa ne raportam la ei, pentru ca la randul lor sunt inconjurati de oameni asemenea lor.
      Cat despre cei 10.000… orice padure are uscaciuni….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *