Ce facem cand vedem un adult care abuzeaza un copil?

Sharing is caring:

E o intrebare pe care mi-am pus-o de multe ori si la care nu am gasit inca raspuns. Cred ca singurul care ar fi in masura sa intervina ar fi un politist dar din pacate niciodata nu am vazut vreunul in zona, ori de cate ori am asistat la o scena neplacuta in care victima era un copil.

Stiu ca nu sunt singura care are problema asta, exista multe dezbateri pe aceeasi tema dar fara rezultat.

O sa va povestesc azi o scena in care in sfarsit cineva a facut ceva. Solutia a fost una de moment sunt convinsa ca nu a generat nicio schimbare de comportament dar oricum a fost ceva.

Deci, in Mega, la coada la casa un bunic isi balacarea nepotul:

– Ba da prost mai esti! Cum sa fii ma atat de prost? Ba da mi-e si rusine cu tine ma, atat de prost esti.

Toata lumea privea revoltata dar individul a interpretat aceste priviri ca fiind aprobatoare asa ca a inceput sa isi caute si adepti.

– L-ati vazut doamna cat de prost e? Ziceti si dvs, cum sa fie asa prost? Da’ nu stiu cu cine o semana ca tasu’ nu era asa. N-am mai vazut doamna asa prost in viata mea.

Casiera saraca nu indraznea sa zica nimic, copilul saracul mai avea putin si se lipea de un stalp cred ca ar fi facut orice sa fie invizibil.

La un moment dat intervine un tip la vreo 23 de ani, gen Alex Velea varianta 1.80 metri :), bine facut, in maiou si cu ambele brate tatuate:

– Ba, ia nu mai vorbi asa cu copilul.

– Ce?!….Cum?!….

– Nu mai vorbi asa cu copilul ca ma deranjeaza!

– Ci…ci…cine?!….Cu..cu..cum?! Vo…vo…vorbesc cum vreau.

– BA NU MAI VORBI ASA CU BAIATUL CA-TI DAU DOUA DE TE CA*/#*CI PE TINE. AI INTELES?

In 30 de secunde s-a golit magazinul, nu stiu cand si cum au disparut cu totii. Mi-a parut rau doar ca n-am apucat sa-i spun pustiului sa nu creada niciodata, pe nimeni care-i spune ca e prost.

Sharing is caring:

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “Ce facem cand vedem un adult care abuzeaza un copil?

  1. da, nici eu nu stiu cum sa reactionez, din pacate… parca ti-am povestit despre fetitele 2 de la banca, erau see you bunica, bunica recalcitranta care le tot certa… fetitele nu faceau nimic saracele, am chemat pe cea mica langa mine si am vorbit see you ea, mi-a zis ca mamaie asa face tot timplu, si acasa, dar ca mama lor nu are see you cine le lasa ca ea se duce la serviciu… mi-a lasat un gust amar, si suntem fericiti ca ne crestem singuri copii, fara sa ne scoata cineva ochii ca ii suporta, ca ii creste etc (la mine ar fi in stare)… Te pup Ana, esti fenomenala, mi-ai dat multa putere sa merg mai departe, multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*