O zi de lectura in parc

Sharing is caring:

Imaginați-vă o peluză verde-verde, cu copaci înalți pe margini și trandafiri înfloriți pe mijloc, iar cât ține iarba, între trandafiri și copaci, numai familii stând și citind. Fiecare pentru el  sau părinții copiilor, ori bunicii nepoților. Încercăm să creăm această imagine pe 27 iulie, sâmbătă, în Herăstrău, la Roata Mare, între 10.00 și 19.00.

Invităm așadar pe toată lumea, pe cât se poate – în familie, să vină cu o  carte și să se pregătească de o zi relaxată în aer liber. În plus, cei care citesc primesc o limonadă rece, iar din când în când pot participa la ateliere de educație prin teatru și chiar viziona piesa de teatru “Muzicanții din Bremen”.

Organizatorul evenimentului este Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, ONG care susține educația timpurie și lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii. Mai multe detalii gasiti pe Pagina de FB.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Poveste cu talc
  Sharing is caring:

  Povestea spune ca era odata o fata care, lovindu-se de greutatile vietii, a mers la tatal ei sa se planga […]

  Sharing is caring:
 • Cum sa-ti dai seama cand cresti un copil iresponsabil
  Sharing is caring:

  Am remarcat faptul ca articolele mele sunt primite cu foarte mult optimism, ca toata lumea le citeste cu incantare, insa […]

  Sharing is caring:
 • #ProtejamImagineaCopiilor! Hai si tu in campanie!
  Sharing is caring:

  Sunt atat de mici si atat de frumosi incat nu mai putem de dragul lor. Am vrea sa ii vada […]

  Sharing is caring:
 • Programarea parentala
  Sharing is caring:

  Scenariile de viata se bazeaza pe programarea parentala – pentru ca aceasta da vietii copilului un scop, iar majoritatea faptelor copilului […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*