Cine sunt castigatorii concursului Orbit

A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt castigatorii premiilor oferite de Orbit.

Va reamintesc ca acest concursul a avut loc pe Pagina de FB Meseria de parinte si a constat in postarea unui comentariu in care sa ne aratati o poza cu cel mai larg zambet, fie el enigmatic sau strengaresc.

Din pacate ne-am confruntat cu o situatie pe care nu o prevazusem asa ca am fost nevoiti sa luam o decizie destul de drastica. Chiar daca in regulament nu am specificat expres ca fiecare participant poate posta un singur comentariu, am considerat ca acest lucru este de bun simt si se subintelege. Pentru a nu defavoriza ceilalti participanti care au procedat corect, postand un singur comentariu, am decis ca toti cei care au incercat sa isi mareasca sansele jucand incorect, sa fie descalificati.

Dupa ce am fost sesizati ca exista participanti care au postat mai multe comentarii  acestea le-au sters insa nu au reusit sa rezolve nimic. Lista fusese deja anuntata si pe baza ei se va face extragerea castigatorilor.

Astfel, vom extrage cei 5 castigatori si ne vom asigura ca se numara printre cei care au postat doar un comentariu. Daca unul dintre cei extrasi se dovedeste ca a postat mai multe comentarii va fi descalificat si se va extrage un nou nume.

Pe viitor vom sti cum sa procedam pentru a evita aceste situatii neplacute.

Acestea fiind zise, a venit momentul sa aflam cine sunt castigatorii. In urma extragerii la sorti cu ajutorul random.org, dintre cei 211 participanti aflati pe lista de aici, avem urmatoarele numere castigatoare:  72, 79, 82, 90, 92.

castigatori-orbit

Iar castigatorii sunt:

72 Manea Catalin

79 Alina Tatiana Gantoi

82 Gheorghe Maria Corina

90 Viorica PicincuHobjila

92 Ungureanu Gabriela

Felicitari castigatorilor, asteptam sa ne trimiteti datele pentru expedierea premiilor (Nume prenume, Adresa, Telefon). Informatiile primite vor fi transmise catre organizatori care vor trimite premiile direct castigatorilor.

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe Pagina de FB si pe blog.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “Cine sunt castigatorii concursului Orbit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*