Cat de repede poate un copil sa lipeasca niste abtibilduri? Dar doi?

Se poate sa nu fi avut niciodata curiozitatea sa cronometrati viteza cu care cei mici lipsec abtibilduri. Nici eu nu m-as fi gandit ca e subiect interesant pana cand am vazut ce inseamna sa lipsesti 2 minute si sa lasi respectivele comori pe mana copiilor.

Mie asta mi s-a intamplat, am primit catalogul Lidl si un plic cu multe abtibilduri si m-am bucurat ca un copil mic. Da, si mie imi place sa fac asta asa ca nu pot sa va spun cum mi-a picat cerul in cap cand, dupa doua minute in care m-am dus sa-mi pun o cafea am vazut ca fetele lipisera toate abtibildele singure iar mie nu-mi oprisera niciunul. “Pe bune? Cum sa faceti asa ceva? Trebuia sa le impartim“. “Scuze mami, se mai intampla si de-astea“.

1 2

M-am uitat urat la ele si m-am “enervat” inca o data cand am vazut ca unele sunt lipite cam stramb. Acum stau in cumpana daca sa incerc sa le dezlipesc si sa le pun eu cum trebuie. Sau sa-mi iau si eu catalog si sa le arat cum e sa lipeasca altul fara tine 😛 . Stiu, mai exista situatii in care ma port ca un copil insa recunosc ca imi place.

4 5

Catalogul “Epoca de gheta – Ploaia de meteoriti” de la Lidl este special creat pentru bucuria celor mici (si nu numai 🙂 ) iar abtibildurile se primesc la casa pentru cumparaturi mai mari de 50 de lei. Practic, pentru fiecare 50 de lei cheltuiti, se primesc 4 abtibilduri.

In plus, Lidl a pregatit si o serie de produse cu licenta cu personajele din “Ploaia de meteoriti”, atat haine cat si rechizite sau caserole si sticle.

Daca aveti pe acasa copii pasionati de abtibilduri si de “Epoca de gheata”, acum stiti cum sa le faceti o mica bucurie si cum sa le asigurati cateva activitati interesante si educative in vacanta.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

6

Comenteaza cu contul de FB

4 thoughts on “Cat de repede poate un copil sa lipeasca niste abtibilduri? Dar doi?

  1. :))) Băăăăi, nu trage de ele, că se lipesc bine!!! Am încercat eu să îndrept vreo câteva!!!

    În altă ordine de idei, eu am împărțit plicurile în două, și am stat cu ochii pe ei să nu se încaiere. După primele lipite strâmb am ținut lecție de cum se lipesc corect, și m-am ales și eu cu vreo 4, și încă 4, ce să le fac, trebuia să mă asigur că au înțeles 😀 . Apoi… ia ghici cine a fost la Lidl, copiii nu-s acasă, și a lipit pliculețele… le-am raportat ce-am nimerit, și, repede, „Să nu le lipești!!”
    Vorba ta… prea târziu :))…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *