Casuta pentru pisicuta

Pica-Levantzica este pisica noastra draga. Nu pot sa va povestesc cat de mult de inveseleste viata, poate de-a lungul timpul va veti face o idee daca urmariti  acest blog :).

Este atat de blanda si cuminte incat nu se deosebeste cu nimic de jucariile de plus. Ma rog, e vie :), dar asta nu schimba cu nimic situatia :).

Piculina gaseste isi gaseste cele mai ciudate pozitii in care sa doarma, evident in cele mai ciudate locuri.

Dar pentru ca orice jucarie ar trebui sa aiba si o casuta, si pentru ca am vazut la Vixy o traznaie de cort pentru pisici, n-am stat pe ganduri si am facut si eu unul pentru Pica. Instructiuni pentru realizare gasiti la Vixy, eu va las cu pozele sa va distrati :).

 

 

 

 

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

One thought on “Casuta pentru pisicuta

  1. A mea doarme intr-o carcasa veche de monitor CRT. Are si o prelata mica ca sa n-o deranjeze lumina si i-am facut si o mica “pajiste” cu cat nip in fata monitorului

Leave a Reply

Your email address will not be published.