Dino Parc Rasnov la 1 an de la inaugurare

Dino Parc Rasnov, un locatie unica si in premiera in Romania a implinit in iunie 1 an de la inaugurare, moment marcat cu un super concert Smiley si cu multe suprize pentru cei care vor veni in vizita in lunile urmatoare.

Amenajat in padure de-a lungul drumului ce duce la Cetatea Rasnov, Dino Parc ne asteapta cu peste 50 de  dinozauri construiti in marime naturala din rasina si fibra de sticla si asezati in ordine cronologica. Pititi printre copaci si scotand sunete specifice, reusesc sa recreeze o atmosfera ce ne trimite cu peste 200 de milioane de ani in urma.

dino 1

Prima surpriza de care va spuneam o reprezinta ghidajele in limba engleza (de marti pana sambata) si in limba maghiara de (luni pana duminica). Daca va doriti aceste servicii, este important sa anuntati cu doua zile inainte de vizita.

O alta noutate este posibilitatea de a organiza petreceri private in casuta din copac, dotata cu cele mai interesante jocuri, atat clasice cat si de ultima generatie (groapa cu bile, X-box, Kinect, biliard, desen).

O initiativa deosebita este accesul gratuit pentru cei care au luat BAC-ul cu note peste 9 precum si reduceri pentru toti elevii cu medii peste nota 9.

Dino Parc Râşnov susţine performanţa în educaţie şi îşi propune să le stârnească interesul elevilor pentru istorie şi paleontologie. Am fost foarte bucuroşi să constatăm că pentru prima sesiune de Bacalaureat, judeţul Braşov se află în top trei judeţe din ţară în ceea ce priveşte nivelul de promovabilitate. Vrem să susţinem această performanţă şi rezultatele şcolare bune în general, oferind gratuitate elevilor care au obţinut medii peste 9.00 în acest an”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

Pe langa plimbarile printre dinozauri, Dino Parc ne pune la dispozitie trasee in copaci, avand diverse grade de dificultate, un cinematograf 9D, locuri de joaca pentru copii, dino-restaurant, laser-shooting, dar si un punct de interes stiintific paleontologic in care copiii si adultii pot afla mai multe informatii despre dinozauri sau preistorie.

dino 2

Parcul este deschis în fiecare zi, de luni până joi de la ora 10:00- 18:00, vineri și sâmbătă de la 10:00- 20:00, iar duminica de la ora 10:00- 19:00

Preturile pentru intrare sunt: 28 de lei pentru adulti, 22 de lei pentru copii peste 3 ani, iar cei sub 3 ani beneficiaza de intrare gratuita.

Daca vreti sa le oferiti celor mici o experienta inedita, departe de caldura lunilor de vara si incarcata cu istorie, gasiti la Rasnov toate ingredientele necesare unei vacante deosebite.

Mai multe informatii despre Dino Parc gasiti pe site-ul oficial sau pe Pagina de FB Dino Parc Rasnov.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*