Dinozauri, cinema 9D si experiente unice la Dino Parc

Pe parcursul saptamanii Scoala Altfel toti parintii se gandesc cum sa ii faca pe copiii lor sa afle cat mai multe informatii noi si interesante. Cu siguranta si tu esti unul dintre parintii care vor sa experimenteze alaturi de copilul sau, de aceea Dino Parc va asteapta la Rasnov pentru a va putea bucura de o atmosfera ce va va trimte cu 220 de milioane de ani in urma datorita dinozaurilor construiti in marime naturala, din fibra de sticla si rasini speciale care le asigura o durata de viata de 50 de ani.

Ministerul Educatiei recomanda anul trecut Dino Parc drept o destinatie ideala in promovarea educatiei non-formale prin programul Scoala Altfel, de aceea copilul tau credem ca va fi foarte fericit in urma experientei din lumea dinozaurilor din Rasnov. Parcul se intinde pe o suprafata totala de 1,6 hectare pe care veti gasi 46 de dinozauri atestati stiintific conform ultimelor descoperiri paleontologice si un vulcan realizat pe baza unei colaborari cu experti de la Hollywood. Acesta are o placa pe care sunt simulate la intervale regulate de timp, cutremure similare celor din eruptiile adevarate ale vulcanilor.

Vei avea parte de o experienta unica pe care o vei petrece in mijlocul naturii, plina de aventura si de diverse trasee cu ajutorul carora veti incerca lucruri noi. Casutele din arbori il vor face pe copilul tau sa participe la ateliere tematice de pictura, sculptura si desen si ii pot starni curiozitatea de a afla mai multe informatii despre dinozauri. Traseul interactiv care contine atat lumini, cat si sunete il va ajuta sa descopere dinozaurii in ordinea evolutiei lor dincolo de manualul de la scoala sau pozele de pe internet. El va trai pe propria piele experienta evolutiei naturii si a dinozaurilor in cadrul Dino Parc.

Va veti putea bucura de doua cinematografe, unul dintre acestea fiind 9D. Experienta unica este garantata daca mergeti, deoarece nu presupune doar vizionarea imaginilor, ci si călătoria în interiorul acesteia, printre decorurile și personajele acțiunii.

Dino Parc se dezvolta in permanenta si in curand vor fi adaugate noi trasee de aventura, scene de lupta intre dinozauri. In prezent, publicul se poate bucura de o tehnologie interactiva cu holograme si touchscreen.

IMG_0449 IMG_7888 IMG_7906 IMG_7971 relucalotaphotography-001 relucalotaphotography-003 relucalotaphotography-007 (2) relucalotaphotography-007 relucalotaphotography-008 relucalotaphotography-012 relucalotaphotography-019 (2) relucalotaphotography-036 relucalotaphotography-052 relucalotaphotography-054 relucalotaphotography-060

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*