Castigatorii concursului “Povesti din Padurea Muzicala”

Astazi am aflat cine sunt cei 5 castigatori ai concursului organizat impreuna cu Editura Nemira.

Premiile constau in 5 pachete cu carti, continand fiecare trei volume din Colectia “Povesti din Padurea Muzicala”:
– Editia Centenara “Enescu si hora razelor de soare”
– “Vivaldi si cele patru anotimpuri”
– “Bach si orga fermecata”

Mai multe detalii despre concurs si despre aceasta colectie minuatata gasiti aici.

Iar fericitii castigatori sunt:

  1. 2.  3. 4.5.

Felicitari castigatorilor, asteptam un mesaj privat in care sa ne comunicati datele personale (Nume, adresa, telefon), pentru a intra in posesia premiului. Pachetele cu carti vor fi trimise direct de editura Nemira.

Felicitari tuturor participantilor, va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog si pe Pagina de FB.

Ca sa nu ratati niciun concurs, va invitam sa va inscrieti in Grupul de Facebook special creat in acest scop. Click pe poza:

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

 

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*