#Castigatorii #Concursului #MosCraciun #2017

A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt #Castigatorii #Concursului #MosCraciun #2017.

Asa cum probabil stiti, datorita unor probleme tehnice am intarziat cu finalizarea acestui concurs, insa acum suntem pregatiti sa punem capat suspansului.

Pentru a participa la concurs, cititorii au trebuit sa ne lase un comentariu in care sa ne spuna ce isi doresc copiii lor de la Mos Craciun.

Am avut 747 de comentarii, lista completa o puteti verifica pe Facebook, la postarea respectiva. Dar pentru conformitate, am centralizat raspunsurile intr-un PDF: Participanti concurs Craciun.

Vom avea trei premii constand in Vouchere in valoare de 100 de lei. Voucherele pot fi folosite pentru achizitionarea oricaror produse in valoare maxima de 100 de lei de la un magazin online foarte cunoscut.

Premiile sunt oferite exclusiv de Meseria de parinte.ro asa ca suntem siguri ca veti intelege de ce nu facem public numele magazinului.

In final avem o ultima rugaminte pentru castigatori: Sa folositi voucherele pentru a le cumpara ceva copiilor.

Acestea fiind zise, va invitam sa urmariti extragerea celor trei castigatori. Am folosit un soft care face extragerea automat si am filmat intregul proces.

Felicitari castigatorilor!

Multumim tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe Facebook si pe blog.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa:

  1. Dati Like Paginii de FB Meseria de parinte, 
  2. Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte
  3. Va inscrieti la Newsletter.

Sharing is Caring!  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.