Cand copiii cresc…

Sharing is caring:

Cand am dat bacul m-am dus singura la examene si ma uitam intrigata la cativa colegi care erau insotiti de parinti, in special de mame. Dupa ani de zile intr-o discutie cu maica-mea i-am reprosat ca ea nu a venit cu mine la bac, inseamna ca nici nu i-a pasat de mine daca m-a lasat singura (da… stiu… 😀 ).

M-a privit amuzata si mi-a zis ca era penibil sa fi mers cu mine la scoala la varsta aia, cu siguranta mi-ar fi fost rusine fata de colegi si oricum nici n-as fi bagat-o in seama. Nu e mai bine ca m-a asteptat acasa cu mancare calda si cu o prajitura cand m-am intors de la examene?

Astazi Alexandra a plecat in prima ei excursie. Tot drumul pana la scoala am recapitulat ce are de facut, unde sa tina banii… bla, bla, bla… stiti cum e cu indicatiile :).

Cand a vazut autocarul si colegii, a sarit din masina si a luat-o la fuga spre ei. Nici macar nu m-a pupat. Am strigat-o sa-i fac cu mana dar era deja pe scara autocarului si a disparut repede inauntru.

Am asteptat sa apara la un geam sa-mi faca cu mana, dar nu a aparut. M-am urcat dupa ea in autocar dar nici nu m-a bagat in seama.

Am coborat si m-am mai invartit vreo 10 minute pe langa autocar, mi-am facut de lucru cu alti parinti, dar nimic din partea Alexandrei. Era printre colegii ei si uitase de mine.

Pana la urma am plecat acasa sa-i pregatesc ceva de mancare si o prajitura pentru cand se intoarce…

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Dr. Oz vine in Romania! Alaturi de Praktiker Romania ofer o invitatie!
  Sharing is caring:

  Da, ati citit bine! Dr. Oz, devenit celebru in toata lumea gratie modului in care rezolva diverse probleme de sanatate, vine […]

  Sharing is caring:
 • Aquamarine
  Sharing is caring:

  Astea mici ale mele au inceput sa fie pasionate de filmele cu adolescenti. Daca printre acestia exista si o sirena, […]

  Sharing is caring:
 • Ce le spunem copiilor despre sex?
  Sharing is caring:

  V-am tot povestit de-a lungul timpului care este legatura mea cu “Educatia pentru viata de familie” a.k.a educatia sexuala. Long […]

  Sharing is caring:
 • Homeopatia – intre stiinta si nestiinta
  Sharing is caring:

  “Ceea ce mintea nu cunoaste, ochii nu pot sa vada“ Zilele astea se fac 6 ani de cand am descoperit […]

  Sharing is caring:

2 thoughts on “Cand copiii cresc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*