Cadoul meu de Craciun!

Motto – “First impressions are lasting impressions”

 Eu mi-am primit deja cadoul pentru  Craciun (si mult timp de acum incolo 🙂 ). O surpriza mare de tot din partea Anei NicolescuCristina Toma si nu numai.

A fost nevoie de cateva artificii organizatorice din partea mea si a sustinatorilor mei 🙂 ca sa pot ajunge la evenimentul de la Beauty Shades Lounge  unde impreuna cu alte bloggerite mame m-am bucurat de 2 ore de “quality time”, in care preocuparea nr. 1 am fost noiin calitate de femei.

E bine ca orice mama sa nu uite de grija pentru propria persoana si de aspectul exterior care, indiferent de ce ar spune unii, conteaza! Conteaza si inca foarte mult. Este primul criteriu dupa care suntem judecati de ceilalti si, in cazul in care nu ati stiut pana acum, va spun un secret: e nevoie de o zecime de secunda pentru ca ceilalti sa isi faca o impresie despre noi, si va fi extrem e greu ca aceasta impresie sa fie schimbata. Indiferent de ce urmeaza, prima impresie este acolo, si va influenta foarte mult relatia viitoare.

Din punctul meu de vedere indiferent ca e ora 7 dimineata, ca ploua, ninge, duci gunoiul, te duci sa nasti 🙂 sau vine sfarsitul lumii :), un par aranjat, un pic de fard, o haina frumoasa si un pantof aratos (a se citi cu toc 🙂 ) vor face viata mai frumoasa si mai interesanta din toate punctele de vedere. Nu (prea 🙂 ) exista scuze pentru oja sarita, par nearanjat sau tinuta neglijenta in general. Imi pare rau daca e un adevar dureros, dar ceilalti ne vor pune imediat o eticheta si ne vor trata pe viitor ca atare.

Aceeasi parere au avut-o si cele doua invitate speciale ale evenimentului, Monica Iagar si Roxana Iliescu, care au marturisit ca fetele lor au fost invatate de mici (si nu doar prin puterea exemplului 🙂 ) ca un aspect exterior placut este un “must” in orice situatie.

“Cred ca este important pentru o mama sa impartaseasca copiilor grija pentru imaginea sa, asta conteaza in viata poate mai mult decat am crede” – Monica

” Eu cred ca nu trebuie sa uitam sa fim femei si sa ne simtim bine cu noi, chiar daca suntem mame. Subliniez faptul ca atunci cand te simti bine cu tine, emani acea energie catre toti cei din jurul tau, iar fericirea ta se va transmite catre copii, sot, parinti.” – Roxana

Una dintre surprizele evenimentului a fost o tombola avand ca premiu o pereche de pantofi romanesti, mai precis o pereche de ghete din colectia “Urban&Punk” pe care ghiciti cine a castigat-o? 🙂

O alta surpriza de proportii a fost schimbarea de look a Genei, despre care mi-ar placea sa va povestesc mai multe, dar cel mai bine cititi la ea.

Bogdana si Mihaela au fost si ele aranjate la par, sper sa vedem in curand si poze cu ele.

Gazda evenimentului Beauty Shades Lounge ne sustine in demersul nostru de a fi niste exemple pozitive pentru copiii nostri  (din punct de vedere al aspectului exterior) si ne-a daruit tuturor cate un voucher de servicii in cadrul salonului.

Si ultima surpriza, a venit chiar din partea Roxanei, care ne-a daruit fiecareia DVD-ul lansat de ea Sarbatori delicioase ce contine 10 retete inedite pentru Craciun si Revelion. Stiti ce o sa fac in weekend, asa-i? 🙂

Cum spuneam, acest eveniment a facut ca cel putin pentru mine, sarbatorile sa vina cu o saptamana mai devreme :). Le multumesc pentru asta organizatorilor:

Mamica urbana

 Replica vedetelor Events

 Beauty Shades Lounge

 Atra Doftana

 Cofetaria Claus si

Pantofi Romanesti

Mai multe poze gasiti pe Pagina de Facebook.

 

 

 

 

 

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Cadoul meu de Craciun!

  1. Deci tu “ai furat” cizmele :-). Nu ma prinsesem eu la cine s-au dus… Felicitari, sa le porti cu placere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *