Back 2 school! De ce fel de scoala au nevoie copiii nostri?

Pe 6 septembrie va invit la un eveniment prin care deschidem oficial pregatirile pentru noul an scolar.

Vom discuta despre diferentele dintre generatia de elevi de ieri si de azi, despre cum si cat ii ajutam pe copii la teme, despre invatamantul clasic versul cel digitalizat, dar si despre multe alte subiecte fierbinti atunci cand vine vorba despre scoala.

Intrebarile voastre sunt binevenite asa ca vom avea parte si de o dezbatere intereactiva, mai mult decat interesanta.

Alaturi de mine, mai sunt invitati ca speakeri Oana Moraru, Gabriela Maalouf, Anca Bold Gheorge si Magda Aldea.

Va asteptam cu drag, intrarea este libera dar se face doar pe baza de invitatie. Invitatiile pot fi solicitate aici, dar va spun ca locurile sunt limitate asa ca grabiti-va.

back2school

“Back 2 school! De ce fel de scoala au nevoie copiii nostri?” este un eveniment sub egida #SocialMoms. Partener principa; elefant.ro.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe Facebook (click aici).

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *