Aveti copii mofturosi? Schimbati bucatarul!

In prima saptamana din septembrie am fost in tabara la mare, cu 45 de copii.

Au fost conditii foarte decente si normale pentru cineva care stie ce inseamna asta, insa pentru niste copii plimbati doar prin tari exotice, in resorturi de minim 3 stele, socul a fost destul de mare.

In primele 3 zile, toti s-au plans din cauza mancarii. Ca sunt portiile mici, ca mancarea e prea acra, prea sarata, prea fara gust si asa mai departe.

mofturosi

foto

Telefoane acasa, “Mami, mor de foame!“, parinti panicati ca nu are copilul ce sa manance. La chiosc nu aveau voie deci nu puteau sa suplimenteze cu toate prostiile pamantului.

Dupa trei zile, ce credeti ca s-a intamplat?

A inceput sa circule un zvon, cum ca ar fi schimbat astia bucatarul 😀 . Dintr-o data mancarea era acceptabila, farfuriile au inceput sa ramana goale, unii copii chiar cereau supliment 😀 .

Telefoane acasa: “Mami, s-a rezolvat, au schimbat bucatarul si acum e suuuuuper buuuuuna mancarea“.

Parinti linistiti si fericiti ca cei mici sunt bine si au ce sa manance. Desi putin nedumeriti pentru ca pozele cu portiile de mancare aratau cam la fel ca in prima zi.

La plecare, copiii inca povesteau despre mancare preferata, ori ca era mazarea de vineri ori ca varza de duminica.

Un singur regret au avut: ca bucatarul cel priceput nu a fost angajat de la inceput si au fost astfel nevoiti sa faca foamea 3 zile 😀 😀 :D.

Morala

Cred ca v-ati prins ce s-a schimbat de fapt dupa 3 zile, asa-i?

NIMIC!!! 😀 😀 😀

 Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.