Anxietatea in izolare este reala si normala. Cum ne sfatuiesc specialistii sa procedam pentru a depasi cu bine aceasta perioada

“Specialiștii în sănătate emoțională, psihologii și psihiatrii spun că această perioadă de izolare vine cu temeri pe mai multe niveluri, temeri care duc la stări de anxietate, panică și stres. În acest context grefat de modificările realităţilor actuale şi a relaţiilor care ne înconjoară, dorim să ajutăm şi să fim un real sprijin în susținerea comunităţii.  Ne propunem ca împreună cu psihologi să oferim suport terapeutic şi să îi ajutăm pe cei care au nevoie să îşi mențină în echilibru – starea de bine generală”.

Boiron lansează proiectul Tratat de echilibru

Începând cu 15 aprilie, Boiron va desfășura online Tratat de echilibru, un proiect de susținere a comunității prin acțiuni de combatere a stresului și anxietății, oferind în același timp și suport terapeutic. Acțiunile se vor desfășura live în perioada aprile-mai, pe pagina de facebook Pagina de Psihologie și vor fi susținute de psihoterapeuții Gáspár György, Diana Stănculeanu, Raluca Anton şi Sabina Strugariu.

Cei 4 psihoterapeuți vor intra live în fiecare săptămână pe Pagina de Psihologie cu toţi cei care simt că au nevoie de susţinere în restabilirea echilibrului în această perioadă de izolare. Aceștia vor vorbi despre stres, anxietate și depresie, despre gestionarea emoțiilor, despre nevoile și transformările emoționale actuale și vor răspunde la întrebările pacienților.

Prima sesiune va avea loc, Miercuri, 15 Aprilie , începând cu ora 20 , unde Gáspár György va raspunde temelor lansate de catre public, cea de-a doua sesiune se va ține Joi, 23 Aprilie, ora 20:00 și va fi susținută de Diana Stănculeanu, pe 30 Aprilie ne întâlnim cu Raluca Anton de la ora 20:00, iar pe 7 Mai,  Sabina Strugariu ne va dezvălui începând cu ora 20:00, alte modalități de a gestiona stările de panică și anxietate.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *