“Alege fericirea copilului tau” – seminar gratuit

Sharing is caring:

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu intrebata: “ce cursuri de parenting recomand?”, “dar merita banii?”, “dar despre ce se vorbeste acolo?”. Acum va puteti face o idee mai ales daca sunteti parinti in devenire sau la inceput de drum. Nu-i usor sa fii parinte si eu cred ca niciodata nu strica nicio informatie referitoare la tips&tricks despre comunicare, relatii interumane sau gestionarea emotiilor ca sa dau doar cateva exemple.

Va invit deci, miercuri 25 iunie la prima editie a seminariilor dedicate parintilor si viitorilor parinti dornici de a avea o comunicare eficienta cu copiii lor.

Părinții sunt „făuritori de oameni” pentru că ei contribuie la ceea ce vor deveni copiii lor, de aceea, aceştia au nevoie să înveţe continuu ce pot face pentru a creşte copilul într-un mod cât mai frumos. Părinții învață de la părinții lor, din experiența lor de copil, din experiența altor părinți, din cărți sau participând la sesiuni de coaching și seminarii.

Alege fericirea copilului tau  este un seminar gratuit care ofera o alta perspectiva asupra relatiilor dintre oameni si in special a relatiei parinte – copil pentru o comunicare eficienta si pentru o viata implinita. Speaker-ul acestui eveniment este Oana Popa, un om de exceptie cu o experienta de peste 4 ani in coaching si 16 ani in parenting, cu drag de copii si dorinta de a indruma parintii pentru a construi relatii cat mai bune cu copiii lor.

Durata seminarului este de 2 ore si jumatate, mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Copii Minunati sau pe Pagina de FB Copii Minunati.

Deoarece este un eveniment gratuit, este necesara inscrierea prin completarea formularului de aici http://bit.ly/1knZfvu.

Va astept cu drag sa alegem impreuna fericirea copiilor nostri alaturi de Oana si PRevents.

 

10359452_4199718726993_1523782697_o

 

 

 

 

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • E o nevoie de curaj sa mergi la copiii de la Hospice Casa Sperantei?
  Sharing is caring:

  A trecut ceva timp de cand am intrat pentru prima data pe usa Hospice Casa Sperantei. Stiam ca e vorba […]

  Sharing is caring:
 • Despre “Romania, o mare dezamagire la Olimpiada” ca mentalitate
  Sharing is caring:

  Imi tot rasuna in cap cuvintele astea auzite intr-un loc si intr-un moment in care era vorba despre timp liber […]

  Sharing is caring:
 • “El laberinto del Fauno” – Cronica de film
  Sharing is caring:

  “El laberinto del fauno” este genul de film la care refuz sa ma uit. Incepe urat, cu o fetita care […]

  Sharing is caring:
 • Dino Parc Rasnov la 1 an de la inaugurare
  Sharing is caring:

  Dino Parc Rasnov, un locatie unica si in premiera in Romania a implinit in iunie 1 an de la inaugurare, moment […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*