“Alege fericirea copilului tau” – seminar gratuit

Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu intrebata: “ce cursuri de parenting recomand?”, “dar merita banii?”, “dar despre ce se vorbeste acolo?”. Acum va puteti face o idee mai ales daca sunteti parinti in devenire sau la inceput de drum. Nu-i usor sa fii parinte si eu cred ca niciodata nu strica nicio informatie referitoare la tips&tricks despre comunicare, relatii interumane sau gestionarea emotiilor ca sa dau doar cateva exemple.

Va invit deci, miercuri 25 iunie la prima editie a seminariilor dedicate parintilor si viitorilor parinti dornici de a avea o comunicare eficienta cu copiii lor.

Părinții sunt „făuritori de oameni” pentru că ei contribuie la ceea ce vor deveni copiii lor, de aceea, aceştia au nevoie să înveţe continuu ce pot face pentru a creşte copilul într-un mod cât mai frumos. Părinții învață de la părinții lor, din experiența lor de copil, din experiența altor părinți, din cărți sau participând la sesiuni de coaching și seminarii.

Alege fericirea copilului tau  este un seminar gratuit care ofera o alta perspectiva asupra relatiilor dintre oameni si in special a relatiei parinte – copil pentru o comunicare eficienta si pentru o viata implinita. Speaker-ul acestui eveniment este Oana Popa, un om de exceptie cu o experienta de peste 4 ani in coaching si 16 ani in parenting, cu drag de copii si dorinta de a indruma parintii pentru a construi relatii cat mai bune cu copiii lor.

Durata seminarului este de 2 ore si jumatate, mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Copii Minunati sau pe Pagina de FB Copii Minunati.

Deoarece este un eveniment gratuit, este necesara inscrierea prin completarea formularului de aici http://bit.ly/1knZfvu.

Va astept cu drag sa alegem impreuna fericirea copiilor nostri alaturi de Oana si PRevents.

 

10359452_4199718726993_1523782697_o

 

 

 

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *