Amintiri de la Halloween

Anul acesta a fost prima data cand am… sa zicem serbat Halloween-ul. Nu sunt mare fan al sarbatorilor imprumutate de la americani, mai ales cand scopul lor este in mod evident unul comercial. Iar Valentine’s Day imi este chiar antipatica.

Revenind la Halloween, cred ca e distractiv, copil fiind, sa te costumezi in toate cele. Si cum primul imbold a venit de la scoala, unde s-a organizat un bal mascat, am intrat in febra pregatirilor. Am stabilit ca vom face costume de vrajitoare, am cumparat palarii si masti precum si materiale si toate cele necesare pentru rochite. Si ciorapi rosii pentru toata lumea (desi la Andreea a fost o schimbare de ultim moment).

Asa a fost Alexandra in calitate de vrajitoare :).

 

Apoi, sambata pe 3 noiembrie,  am continuat distractia onorand invitatia celor de la Shakespeare School.

Am imbracat ambele maimute in vrajitoare :), am realizat si un surogat de “mama lor de vrajitoare” si, cu mic cu mare, ne-am prezentat sa sarbatorim halloween-ul in limba engleza.

Am gasit acolo grupe formate pe criterii de varsta, in clase diferite. Din fiecare clasa se auzeau hohote de ras si mi-a parut tare rau ca nu am putut sa vad si eu ce intampla inauntru :). Andreea a intrat imediat intr-o clasa unde erau copii de varsta Alexandrei (am rugat-o pe Andreea de la MakeSense PR sa faca o exceptie si sa le puna impreuna), deci Andreea a intrat in clasa si nu am mai stiut de ea pana la final.

Alexandra in schimb nu vrut sa stea doar intr-o clasa, asa ca impreuna cu o domnisoara foarte draguta a inspectat toate clasele, a fost si la mansarda unde era locul de asteptare pentru parinti, s-a jucat cu dovlecii si a facut o minisedinta foto.La final, in stilul ei caracteristic a intrat in clasa pentru cinci minute si s-a ales si ea cu o diploma de care este extem de mandra.

Petrecerea a continuat acasa, unde au avut voie sa-si faca de cap cu fardurile mele si au profitat la maxim de asta! 🙂

Voi cum ati petrecut de Halloween?

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *