Modern Family Challenges – un proiect dedicat familiei

Meseria de #parinte este dintre cele mai complexe si intens traite vreodata, dar in acelasi timp, printre cele mai provocatoare experiente. Preocuparile parintilor moderni si situatiile prin care trec zilnic, au la baza copilul si nevoile sale de dezvoltare. Responsabilitatile cresc, nevoile copiilor cresc, dar in acelasi timp si parintele creste, isi dezvolta abilitati noi si evolueaza odata cu copilul.

La Modern Family Challenges, un proiect dedicat familiei, povestim deschis despre aceste provocari, despre schimbarile care au loc la nivelul cuplului, nevoile financiare ale familiei si desigur, despre dezvoltarea copilului de la inceput pana la varsta adolescentei.

Pe 14 noiembrie, in intervalul 10:00-15:00, sunt alaturi de noi 10 specialisti din domenii diferite: psihologi, psihoterapeuti, experti financiari, doctori si parinti ca tine!

 

Ramai in legatura cu noi. Click pe butonul de mai jos:

Evenimentul este structurat pe 3 paneluri: PREGNANCY & BABY, TODDLERS & SCHOLARS, TEENS, astfel incat sa venim in ajutorul parintior cu copii de varste variate. Iata programul complet:

𝗣𝗥𝗘𝗚𝗡𝗔𝗡𝗖𝗬 & 𝗕𝗔𝗕𝗬:

  • 10:00 – 10:50: Sarcina si nasterea in perioada pandemiei, Dr. Radu Botezatu, Medic specialist obstetrică-ginecologie Nativia.
  • 10:50 – 11:30: Cuplul in ipostaza de parinte si schimbarile prin care trece familia moderna, Diana Vijulie, Certified Parent Educator, Positive Parenting

MODERATOR: Izabela Marinescu, Jurnalist

𝗧𝗢𝗗𝗗𝗟𝗘𝗥𝗦 & 𝗦𝗖𝗛𝗢𝗟𝗔𝗥𝗦:

  • 11:30 – 12:00: Emotiile copiilor si setarea de limite cu blandete, Catalin Durla, Psiholog clinician si psihoterapeut autonom format in psihoterapie centrata pe persoana
  • 12:00 – 12:40: Mindefullness financiar pentru mama si intoarcerea la munca, Nicoleta Deliu, Head of Communication BCR
  • 12:40 – 13:30: 𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝘀 𝗧𝗮𝗹𝗸: Alina Geavu aka Aluziva, mama de 3 copii si Ioana Manoiu, GM GMP PR si mama de 2 copii

𝗧𝗘𝗘𝗡𝗦:

  • 13:30 – 14:00: Adolescenti cu personalitate: cum ne (re)conectam cu copiii nostri, Corina Dobre, Psiholog si psihoterapeut cognitiv-comportamental
  • 14:00 – 14:30: Generatia copiilor nativi digital si relatia adolsecentilor cu tehnologia si retelele sociale, Gabriela Maalouf, Psiholog.
  • 14:30 – 15:00: 𝗣𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝘀 𝗧𝗮𝗹𝗸: Roxana si Marian Hurducas, Familia Netraditionala.

MODERATOR: Sofia Frunza, Organizator Modern Family Challenges

Evenimentul Modern Family Challenges, editia 2 va fi transmis LIVE pe paginile Modern Family Romania si Modern Dads. Transmisiunea live este realizata cu sprijinul Amaze.
Partenerii evenimentului: Lidl Romania, BCR, NUK Romania, Nativia – clinica de obstetrica, ginecologie si senologie.

Sunt alaturi de noi si urmatorii parteneri media: PRO TV, depici.ro, izabelamarinescu.ro, laurafrunza.com, solonaria.ro, unsoideblog.ro, mamicaactiva.ro, daddycool.ro, anageorgescu.ro, andraiacob.ro, Tata de zmei.

Am pregatit si multe #surprize impreuna cu partenerii nostri, asadar invitam parintii sa fie cat mai activi, sa publice intrebari in comentarii, in timpul live-ului si au toate sansele sa fie premiati!

Parintii sunt asteptati si in comunitatea Modern Family Romania, atat pe pagina de Facebook, cat si in grupul privat –Grup Modern Family.

Ramai in legatura cu noi. Click pe butonul de mai jos:

***

Persoana de contact: Sofia Frunza, Organizator Modern Family Challenges

Tel: 0755 925 594

Email: sofia.frunza@energycorner.ro

 

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *