CSR European Lessons

Aflat la a doua editie, “European CSR Lessons” este un eveniment de 2 zile, organizat de ResponsabilitateSociala.ro in parteneriat cu o serie de companii multinationale prezente in Romania. Scopul sau este sa-i ofere publicului inspiratie despre potentialul CSR, prin exemple de succes din spatiul european.

Evenimentul se adreseaza tuturor liderilor de opinie care vor sa inteleaga mai bine domeniul CSR, facand o comparatie corecta intre initiativele din Romania si cele de pe alte piete europene: profesionisti din companii sau agentii, lideri ONG, jurnalisti, bloggeri, reprezentanti ai mediului universitar sau institutional etc.

De ce sa participam?

  • Vom afla exemple de proiecte de CSR exceptionale, despre care nu ne-am fi imaginat ca se intampla in Europa.
  • Vom intelege mai bine importanta initiativelor de CSR pentru dezvoltarea sociala si economica a Romaniei.
  • Vom participa la un dialog care ne va permite sa facem o comparatie corecta intre domeniul CSR din tara noastra si situatia din restul Europei.
  • Vom discuta cu profesionistii care decid strategiile de CSR ale unor companii de top.
  • Vom interactiona cu membri de seama ai comunitatii de CSR, prezenti la cel mai influent eveniment al anului.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*